9800x3d İçin Sıvı Soğutucu Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
15000
Arkadaşlar 9800x3d için sıvı soğutma almak istiyorum ama iki model arasında kaldım fikirlerinizi öğrenebilir miyim lütfen 🙏

Ekler

• IMG_4461.webp
    IMG_4461.webp
    120.6 KB · Hit: 36
  • IMG_4439.webp
    IMG_4439.webp
    86.4 KB · Hit: 33
1780234999976.webp

ocypus delta 360mm var hocam kasam akvaryum çok iyi bir kasa değil anlık izmir sıcağında bu şekilde öneririm, bios ayarım +200mhz ve curve -20. şu an boşta sayılır video film falan izliyorum sadece etkiler mi bilmiyorum ama.

Alıntıyı görüntüle
ocypus delta 360mm var hocam kasam akvaryum çok iyi bir kasa değil anlık izmir sıcağında bu şekilde öneririm, bios ayarım +200mhz ve curve -20. şu an boşta sayılır video film falan izliyorum sadece etkiler mi bilmiyorum ama.
Hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim lakin para vercek olsam siznkini alıp geçerim ama ticaretle uğraşıyorum satış yapan elemanım var özbekistanlı o getiricek fiyat kısmına 15 bin yazılması gerektiği için yazdım ikisine suan ulaşım sağlayıp alabiliyor ikisinden başka seçeneğim yok malesef

Hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim lakin para vercek olsam siznkini alıp geçerim ama ticaretle uğraşıyorum satış yapan elemanım var özbekistanlı o getiricek fiyat kısmına 15 bin yazılması gerektiği için yazdım ikisine suan ulaşım sağlayıp alabiliyor ikisinden başka seçeneğim yok malesef
hocam yapay zekaya sorduğum kadarıyla yanıtlayayım corsair daha yeni teknolojiymiş soğutma olarak daha iyi diyor, lian li ekran daha büyük ve o da güzeldir ama hem kablolama hem soğutmada corsair'in gerisinde kalıyormuş.

Hocam fiyatlandırmaya bakınca lian li bana 8.800
Corsair ise 7.000 e geliyor 3’e 4’e bakmadan alıcam ama şimdi bende foruma bakıyordum ses olayı nasıldır acaba yapay zeka ses konusunda ne diyor
@Cristo20
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkisi arasında seçim sansın olsa hangisi olurdu başkanım ?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,517
Üyeler
196,983
Son üye
Vergiadam_
Geri