Sadece Oyun İçin Bilgisayar Topluyorum

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
120000
Merhabalar hocam. Sadece oyun için bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Bütçe 100k ile 120k arası ben monitör falan buldum hopörler falan hepsiburadadan. resim ekelyeceğim. kasayıda monsterdan düşündüm oradan topladım daha hesaplı ve daha iyi yer varsa lütfen link atın ya da toplayıp ekran görüntüsü atın sizden ricam

Ekler

• sistem1.webp
    sistem1.webp
    30.4 KB · Hit: 57
  • sistem2.webp
    sistem2.webp
    30.6 KB · Hit: 52
Monster hazır sistem çok çok pahalı kesinlikle uzak dur hazır sistem bakabilirsin yada acelen yoksa 1 2 hafta içinde kampanyaya giren ürünlerden kendin de toplayabilirsin

Merhabalar hocam. Sadece oyun için bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Bütçe 100k ile 120k arası ben monitör falan buldum hopörler falan hepsiburadadan. resim ekelyeceğim. kasayıda monsterdan düşündüm oradan topladım daha hesaplı ve daha iyi yer varsa lütfen link atın ya da toplayıp ekran görüntüsü atın sizden ricam
Sistemin fiyatı fuhuş, o bütçede 9800X3D ve 5070Ti bulunan üstüne genel kalitesi çok daha yüksek bir sistem toplanır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak 130K ya sistem alıp 20K lık sistem ekipmanı gibi pazar ekipmanları toplamadım sisteme.

SİSTEMİ BÜYÜK İHTİMALLE PEŞİN FİYATINA 12 TAKSİT DİYE ORADAN SEÇTİNİZ
AMA ŞUNU KAÇIRIYORSUNUZ

Bazen bir ürünü peşin fiyatına 12 taksit adı ile almak
o ürünü gerçekten peşin fiyatına 12 taksit ile aldığınızı göstermez
PEŞİN FİYATINA 12 TAKSİT ADI ALTINDA VADE FARKI EKLENMİŞ BİR ÜRÜN ALDIĞINIZI GÖSTERİR

Bu 120k'ya monitör ekipman dahil mi?
onları monsterdan almak biraz pahalı diye ekstradan 2 tb ssd almayı düşünüyorum monitörle birlikte

SİSTEMİ BÜYÜK İHTİMALLE PEŞİN FİYATINA 12 TAKSİT DİYE ORADAN SEÇTİNİZ
AMA ŞUNU KAÇIRIYORSUNUZ

Bazen bir ürünü peşin fiyatına 12 taksit adı ile almak
o ürünü gerçekten peşin fiyatına 12 taksit ile aldığınızı göstermez
PEŞİN FİYATINA 12 TAKSİT ADI ALTINDA VADE FARKI EKLENMİŞ BİR ÜRÜN ALDIĞINIZI GÖSTERİR
Nereden alabilirim nasıl bir sistem alacağım hocam. yani tek elden alayım diye monsterı seçtim

Sistemin fiyatı fuhuş, o bütçede 9800X3D ve 5070Ti bulunan üstüne genel kalitesi çok daha yüksek bir sistem toplanır.

Ek olarak 130K ya sistem alıp 20K lık sistem ekipmanı gibi pazar ekipmanları toplamadım sisteme.
Tamam nereden alayım hocam parça parça mı alayım ya da itopyadan mı alayım ne öneriyorsunuz

Monster hazır sistem çok çok pahalı kesinlikle uzak dur hazır sistem bakabilirsin yada acelen yoksa 1 2 hafta içinde kampanyaya giren ürünlerden kendin de toplayabilirsin
Evet videoyu izledim biraz pahal ıama uğraşmadan tek elden özelleştirme olduğu için orayı seçmiştim. öneriniz nedir nereden alayım

onları monsterdan almak biraz pahalı diye ekstradan 2 tb ssd almayı düşünüyorum monitörle birlikte

Nereden alabilirim nasıl bir sistem alacağım hocam. yani tek elden alayım diye monsterı seçtim

Tamam nereden alayım hocam parça parça mı alayım ya da itopyadan mı alayım ne öneriyorsunuz

Evet videoyu izledim biraz pahal ıama uğraşmadan tek elden özelleştirme olduğu için orayı seçmiştim. öneriniz nedir nereden alayım
Kampanyalı hazır sistem arada geliyor gelirse değerlendirebilirsin veya indirim kovalayıp parça parça da toplarsın.

Ultra Pro Max Kazık Sistem, Aman diyim...

Bu bütçelere çıkabiliyorsan hazır sistem ile uğraşma benim kendim için belirlediğim sistem aşağıdaki gibi
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz (Upto 5.0 GHz) 6-Core
  • Anakart: ASUS B650E MAX GAMING WIFI ATX (Ekran Kartı ve M.2 PCIe 5.0 Destekli)
  • Bellek (RAM): G.Skill Flare X5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 AMD EXPO Dual Kit
  • Depolama (SSD): WD Black SN850X 2TB NVMe M.2 SSD
  • Güç Kaynağı (PSU): MSI MAG A850GL PCIe 5.0 850W 80+ Gold Tam Modüler
  • İşlemci Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE
  • Bilgisayar Kasası: Lian Li Lancool 216 Siyah Mesh ATX
Bu veya eşdeğer parçaları internetten indirime girdikçe alıyorum. Kasa psu bunları lian li den aldım indirimdeki 7500 liralık PSU dan. Ekran kartına elimde olduğu için herhangi bir şey belirlemedim bu sistemi tamamen topladıktan sonra eksik parçalarımı aldıktan sonra ekran kartına ona göre bakacağım. Senin de kendine bu şekilde bir sistem yapmanı öneririm hazır sistemlerde sürekli bir şeyden kırpıyorlar.

sizin seçiminizde taksit imkanının önemi büyük mü
peşin de alabilir misiniz

taksitli ise
hangi kredi kartlarına sahipsiniz
aylık max ne kadar ödeme yapabilirsiniz

Ultra Pro Max Kazık Sistem, Aman diyim...
haha teşekkür ederim kral önerdiğin site sistem var mı gözüm

Bu bütçelere çıkabiliyorsan hazır sistem ile uğraşma benim kendim için belirlediğim sistem aşağıdaki gibi
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz (Upto 5.0 GHz) 6-Core
  • Anakart: ASUS B650E MAX GAMING WIFI ATX (Ekran Kartı ve M.2 PCIe 5.0 Destekli)
  • Bellek (RAM): G.Skill Flare X5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 AMD EXPO Dual Kit
  • Depolama (SSD): WD Black SN850X 2TB NVMe M.2 SSD
  • Güç Kaynağı (PSU): MSI MAG A850GL PCIe 5.0 850W 80+ Gold Tam Modüler
  • İşlemci Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE
  • Bilgisayar Kasası: Lian Li Lancool 216 Siyah Mesh ATX
Bu veya eşdeğer parçaları internetten indirime girdikçe alıyorum. Kasa psu bunları lian li den aldım indirimdeki 7500 liralık PSU dan. Ekran kartına elimde olduğu için herhangi bir şey belirlemedim bu sistemi tamamen topladıktan sonra eksik parçalarımı aldıktan sonra ekran kartına ona göre bakacağım. Senin de kendine bu şekilde bir sistem yapmanı öneririm hazır sistemlerde sürekli bir şeyden kırpıyorlar.
işlemci yeterli mi hocam ryzen 7 7800 daha iyi diye biliyorum

Kral p
sizin seçiminizde taksit imkanının önemi büyük mü
peşin de alabilir misiniz

taksitli ise
hangi kredi kartlarına sahipsiniz
aylık max ne kadar ödeme yapabilirsiniz
kral peşin alacam nakit var. yani max 100k düşünüyorum 80 90 k nakitim var maaş yatacak o yüzden dedim nakit alacam taksit için kredi kartım yetersiz

Kral p

kral peşin alacam nakit var. yani max 100k düşünüyorum 80 90 k nakitim var maaş yatacak o yüzden dedim nakit alacam taksit için kredi kartım yetersiz
bu fiyata 100k nın altında alma şansın var bir araştıralım

Kral p

Elindeki nakit paraya bu sistemi istediğin bir ekran kartını ekleyerek toplayabilirsin oynayacağın oyunları belirtirsen diğer arkadaşlarımız ona göre yorum yapabilir. Ben maddi durumumu topladıktan sonra bu sisteme ekran kartı ekleyeceğim için sana herhangi bir şey önermedim ama diğer arkadaşlarımız senin oynamak istediğin oyun türlerine göre önerebilir

Geri