❌İndirim Bitti! Nzxt H7 Flow Beyaz 3869tl

Emin ol CH780 daha iyidir pişman olmazsın :D
Hic pisman değilim yayla gibi kasa sadece cok büyük 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Stok olsa bende ch780 alacaktım nasip olmadı, HS 420 aldık.
Hayırlısı olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Maşallah setup da çok güzelmiş
Eyvallah hocam teşekkürler.
Deep cool ara modelleri var muazam kalite mühendislik morphues gibi ama hiç bir değeri yok çünkü inceleme yok.
Test değerleri gelse listede yer verirlerdi ama amborgo yüzünden çoğu ülkeye ulaşmıyor bile.
Siyahın beyazını ve çeşitlerini kullandım harika kasa.
Alıntıyı görüntüle
Deepcool ambargo yediğinde amazon beles fiyatlardan vermişti şimdi pek göremiyoruz yoksa kasalari falan muazzam.

Her yerde incehesap satıyor benzer fiyatlara
Tüm zamanların en düşük fiyatında
3 fanla geliyor almayı düşünen varsa haberi olsun
Üst tarafa 420mm radyatör destekliyor
hocam yanlis bilgilendirme üst 360 ön 420 destegi var
1779732282614.webp

bu kasanın içine siyah parça taksak çok mu kötü olur deneyen arkadaş var mı?

bu kasanın içine siyah parça taksak çok mu kötü olur deneyen arkadaş var mı?
Geçen de arkadaşa topladık. Fanların rengini beyaz yaparsak güzel durur dedik daha önce hiç rgb fanları olmadığı için Gökkuşağı olarak kalsın dedi böyle gözüküyor.

Ekler

• 57f4ae24-e4cb-467b-a17b-ff46f62d93db.webp
    57f4ae24-e4cb-467b-a17b-ff46f62d93db.webp
    293.4 KB · Hit: 90
Dynamic mini v2 flow siyah indirimi bekliyorum ama bir türlü girmedi.

Neden bilmiyorum ama bu kasa dışında diğer kasaların hava akışı rezaletmiş de bir tek bunun iyiymiş gibi bir algım var.

Geçen de arkadaşa topladık. Fanların rengini beyaz yaparsak güzel durur dedik daha önce hiç rgb fanları olmadığı için Gökkuşağı olarak kalsın dedi böyle gözüküyor.
Lianli v100r aldım aynı paraya siyah 4 fanlı teşekkür ederim görsel için içime sinmemişti

Radyator yakında ben gidiyorum arkadaşlar diyip cenazesini kendi kaldırır.

Radyator yakında ben gidiyorum arkadaşlar diyip cenazesini kendi kaldırır.
Ryzen 7 5800X3D var. Hazır kasa kocaman iken ve f/p ürünü olarak gözüme çarptığı için enermax liqmaxflo 420mm modelini aldık. İşlemci oc haliyle ısınmıyor böyle büyük bir kasa alınıcaksa 420mm sıvı soğutma hakkıdır bence.

Ryzen 7 5800X3D var. Hazır kasa kocaman iken ve f/p ürünü olarak gözüme çarptığı için enermax liqmaxflo 420mm modelini aldık. İşlemci oc haliyle ısınmıyor böyle büyük bir kasa alınıcaksa 420mm sıvı soğutma hakkıdır bence.
sığdırabildiniz mi kasanın ön tarafına liqmaxflo 420'yi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,094
Üyeler
196,892
Son üye
W3xynN
Geri