2k OLED Almalı Mıyım

Hocam G65B suanki fiyatiyla almaya değermi ?
G65b alana kadar 4k daha koyar xiaomi g pro 27i Mini led veya 6k koyabiliyorsam 20k ya aoc glossy qd oled alırım. Veya 15k civarına 4k dual mode monitör olabilir. G65b biraz tuzlu şu an.

Ben artık düzeltme yapmakla uğraşamayacağım. Ama merak edenler için MSI, Gigabyte gibi markalarda 3 yıl yanık dahil garanti veriyor.
Bu her üründe geçerli ama millet anlamadı gitti. Ne yapalım, pazarlama/reklam stratejisi. ASUS'un ne zaman bir ürününe baksam büyük harflerle garanti şu kadar fln yazar, muadil ürünlerde o kadar 30-50 punto ile yazmadıkları için görmüyorlar. Neredeyse 3-4 yıldır her OLED de garanti var. Sanırım (şimdi ai ya sordum araştırmadım da😂) ilk burn-in garantisini LG çıkarmış. Helal ya LG pek sevmem ama harbi tam bir sektör önderi 😂

Bu her üründe geçerli ama millet anlamadı gitti. Ne yapalım, pazarlama/reklam stratejisi. ASUS'un ne zaman bir ürününe baksam büyük harflerle garanti şu kadar fln yazar, muadil ürünlerde o kadar 30-50 punto ile yazmadıkları için görmüyorlar. Neredeyse 3-4 yıldır her OLED de garanti var. Sanırım (şimdi ai ya sordum araştırmadım da😂) ilk burn-in garantisini LG çıkarmış. Helal ya LG pek sevmem ama harbi tam bir sektör önderi 😂
Doğru Asus müşterinin gözüne sokark tanıtıyor ürünlerini. Reklam işini iyi yapıyorlar.

HDR açısından aoc tatmin etmez ama onu söyleyeyim. Bir de parlaklığı çok düşük. Eğer alabiliyorsan bu gigabyte modeli al hem hdr performansı daha iyi, hem sdr parlaklığı daha yüksek, hem bir sürü özellik var. Alamıyorsan aoc al gec samsung alınmaz artık
Aslında oled için kafamda bu model vardı hocam XG27AQDMGR yada QD oled olani
Woled sanirim dah uzun ömürlü oluyormuş

Aslında oled için kafamda bu model vardı hocam XG27AQDMGR yada QD oled olani
Woled sanirim dah uzun ömürlü oluyormuş
GO27Q24G woled zaten. Xg27aqdmgr ile aynı panel ve kaplamayı kullanıyor. Uzun kullanım testlerine göre qd oled daha güvenilir gözüküyor. Woled in daha dayanıklı olduğuna dair bir kanıt yok. Ben woled tarafında daha cok şikayet duyuyorum yanık ve bozulma açısından.
12901.webp

12998.webp

GO27Q24G woled zaten. Xg27aqdmgr ile aynı panel ve kaplamayı kullanıyor. Uzun kullanım testlerine göre qd oled daha güvenilir gözüküyor. Woled in daha dayanıklı olduğuna dair bir kanıt yok. Ben woled tarafında daha cok şikayet duyuyorum yanık ve bozulma açısından.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Woled yerine qd oled almak daha mantıklı ozaman attığım asus modelin qd oled olanını almak mı daha iyi olur yoksa attığınız gigabyte in mi ?

Woled yerine qd oled almak daha mantıklı ozaman attığım asus modelin qd oled olanını almak mı daha iyi olur yoksa attığınız gigabyte in mi ?
Qd nin de giriş seviyesini almak yerine orta segment woled tercihimdir. Giriş seviye qd oledler in parlaklığı aşırı düşük hem sdr hem de HDR olarak. Pivot vs de desteklemiyor lar.

burn in istemiyorsan ya tandem oled alacaksın yada woled alacaksın hocam. bunlarda en azından ihtimaller çerçevesinde çok daha düşük risk.
veya asus rog serisinin monitörlerinde 3 yıl direkt olarak "OLED YANIĞI" GARANTİSİ mevcut o yüzden kafa rahat. neo yakınlık sensörü sayesinde aman dışarı çıktım kapatmayı unuttum aman ekran açık kaldı dertleri yok. birçok oled monitör kullandım ama rog gibisi gerçekten yok.
alienware ve aoc qd oled'lerde yatıyor ilana attım alıcısnı bekliyor 2 aydır :D o yüzden önerim rog serisi alabilecekseniz kesinlikle alın. qd-oled'den uzak durulmalı. zaten qd oled neden tercih ediyorlar bilmiyorum oda ışığı yansımasını alıyor prizmatik yapısı yok o yüzden yansıma yapıyor derin true black glossy teknolojisini de barındırmıyor garip. ama önerim bu yönde.
yanlış bilgilendirme etiketi yemişsiniz hocam:)

Qd nin de giriş seviyesini almak yerine orta segment woled tercihimdir. Giriş seviye qd oledler in parlaklığı aşırı düşük hem sdr hem de HDR olarak. Pivot vs de desteklemiyor lar.
teşekkürler hocam bilgilendirme için fakat ben pek anlamdığım için soruyorum giriş seviyesi QD mi oluyor bu model XG27AQDMES eğer öyle ise sizin paylaştığınız model monitöre yöneliceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,861
Son üye
Sidar591
Geri