lawlydev
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 25000
Öncelikle merhabalar. Öneri için bütçemi yazmadan önce benim direksiyon setleri ile olan maceramı anlatmak isterim. İlk direksiyon setim Casperın bile hatırlamadığı Twin turbo 2 direksiyon setidir bu direksiyon setini küçük yaşlarımda severek kullanmış biri olarak bende yeri ayrıdır. Casperdan sonra ise direksiyon setim Rampage olmuştur Rampage V900-s olması lazım bu direksiyon setiylede epey bi vakit geçirmişliğim oldu. Fakat bu setlerin ortak yanı ets veya başka bi oyun oynarken zevk almamamdı. Hassasiyetleri berbat direksiyonlardı ve ben hiçbirzaman pahalı bir logitech yada thrustmaster direksiyon setlerini kullanmadım. Yani anlıyacağınız pahalı bi setle geçmişim olmadı. Ama bende tekrardan bi merak başlayınca bütçemde yeterli düzeyde olunca bi set almaya karar verdim. Bu formu taradım ama çoğu kişi ya PXN markasını yada bi kesmin Mozayı önerdiğini gördüm. Fakat bu markalardan PXN beni çok korkutuyor niye. Rampagein çoğu seti pxn olduğu için ve rampage direksiyon setlerini sevmediğim için pxnden uzak kaldım. Bunun için yazma gereksinimi duydum. Bu konuda beni aydınlatacak varmı ?