Yardım Psu Önerisi Hakkında Yardım

lian li psu'ların indirimi bitmiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

enermax revo 850 white alınabilir bence ses miktarı abartılıyor gibi geldi
Fiyatı abartmışlar cidden enermaxa bir bakacağım

İkisininde testleri yok zaten. Dehşet fark olacağını sanmıyorum.

Psu alınır da 8 pin güç çıkışı sayısı az nvidia ekran kartın varsa sıkıntı olmaz amd varsa yetmeyebilir
3 tane PCI-e 8 pin çıkışı var. 9070XT gibi 3 girişli kartlara rahatça yeter. Ben hiç 4 tane 8 pin girişli kart görmedim.

Ekstra olarak 12x6 to 2x8 pin PCI-e çıkışı alınırsa 5'e yükselir.

İkisininde testleri yok zaten. Dehşet fark olacağını sanmıyorum.

3 tane PCI-e 8 pin çıkışı var. 9070XT gibi 3 girişli kartlara rahatça yeter. Ben hiç 4 tane 8 pin girişli kart görmedim.

Ekstra olarak 12x6 to 2x8 pin PCI-e çıkışı alınırsa 5'e yükselir.
Dönüştürücü kullanmazsa 3 tane 8 pin var işlemciye 1 tane gitse 2 tane kalıyor onu demiştim. Büyük bir problem değil fark ettim.

Dönüştürücü kullanmazsa 3 tane 8 pin var işlemciye 1 tane gitse 2 tane kalıyor onu demiştim. Büyük bir problem değil fark ettim.
2 tane PCI-e kablosu çıkıyor kutudan. 1 tanesi pigtail. Yani CPU için yer kalıyor. 1000W'lık halinde 1 tane PCI-e kablosu çıkıp, dönüştürücüyle yolluyorlar.

2 tane PCI-e kablosu çıkıyor kutudan. 1 tanesi pigtail. Yani CPU için yer kalıyor. 1000W'lık halinde 1 tane PCI-e kablosu çıkıp, dönüştürücüyle yolluyorlar.
ben zaten nvidia kart kullanacağım kart 5070 olduğu için 8 pin eksik olsa da önemli değil benim için , enermaxı çekeyim o zaman lian li 11k olmuş yalan oldu o :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,862
Son üye
mercedesmandalina
Geri