Dfs Bilgisayar Pttawm

goksel53

80+ Silver
Reaksiyon skoru
888
Özensiz Konu Başlığı
pttawm aracılığıyla dfs bilgisayardan ayın 27 sinde sipariş verdik 7800x3d ürün bugün kargoya verilmesi gerekirken hala pttawmde ürününüz hazırlanıyor yazıyor ve dfs bilgisayara ulaşmaya çalışınca mesai saatleri dışındayız diyip telefonlara bakmıyorlar var mı fikri olan veya aynı durumu yaşayan

Bayram tatili bitti sonuçta bugün kargoya verilmesi gerekmiyor mu

Bugün verilmesi gerekiyor ise niye telaş yaptınız? Akşam 18.00'a kadar verebilirler. DFS çok bildiğim bir yer değil ama amazondan da satış yapıyorlar.

pttawm aracılığıyla dfs bilgisayardan ayın 27 sinde sipariş verdik 7800x3d ürün bugün kargoya verilmesi gerekirken hala pttawmde ürününüz hazırlanıyor yazıyor ve dfs bilgisayara ulaşmaya çalışınca mesai saatleri dışındayız diyip telefonlara bakmıyorlar var mı fikri olan veya aynı durumu yaşayan
Ben de 9800x3D siparişi verdim benim de verilmedi

Bugün verilmesi gerekiyor ise niye telaş yaptınız? Akşam 18.00'a kadar verebilirler. DFS çok bildiğim bir yer değil ama amazondan da satış yapıyorlar.
Telefonlarına ulaşılmıyor olması sıkıntı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de 9800x3D siparişi verdim benim de verilmedi
Sende de hazırlık aşamasında mı yazıyor

bugün saat 16.00da falan kargo mesajı gelir

araya bayram girdiği için olmuştur bir ara DFS hakkında şikayetler dönmüştü yanlış hatırlamıyorsam outlet ürün geldi gibisinden ama emin değilim karıştırıyor olabilirim soruna gelirsek bu gün çıkacaktır kargoya yüksek ihtimal

Telefonlarına ulaşılmıyor olması sıkıntı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sende de hazırlık aşamasında mı yazıyor
En kötü iptal olabilir sonuçta platformdan sipariş vermişsiniz. Yani süre dolmadan siz dolmuşsunuz. Biraz sabır lazım gibi.

araya bayram girdiği için olmuştur bir ara DFS hakkında şikayetler dönmüştü yanlış hatırlamıyorsam outlet ürün geldi gibisinden ama emin değilim karıştırıyor olabilirim soruna gelirsek bu gün çıkacaktır kargoya yüksek ihtimal
Evet bende baya şikayet gördüm internette stoğu olmayan ürüne sipariş verdiriyorlar gibisinden

PTT kargo olunca normal. Kurye dfs gidip ürünler alması lazım ki bildiğim kadarıyla pttkargo da takip kodlari akşam çıkıyor. Toplu kargo da

Aynen sanki termal macun sürülü işlemci gelmişti

En kötü iptal olabilir sonuçta platformdan sipariş vermişsiniz. Yani süre dolmadan siz dolmuşsunuz. Biraz sabır lazım gibi.
pttawm o konuda yetersiz baş ağrıtıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,877
Üyeler
196,837
Son üye
tunahan.duzyurt
Geri