Yardım Bu Google Crome Fazla Bellek Yemesine Çözüm Varmı?

Masteries

80+
Reaksiyon skoru
82
BU GOOGLE CROME SEVİYORUM. BELLEK ÇOK YİYOR BUNA ÇARE VAR MI? YOKSA TEK ÇARE BAŞKA TARAYICI MI

chromium tabanlı başka bir tarayıcıya geçebilirsiniz

başka tarayıcı geçerimde normalde bazı üyelikler açık ya ondan eriniyorum. :D bellek az kullanan kullanması kolay tarayıcı önerisi var mı?
brave'e bakabilirsin . Google Chrome gibi chromium tabanlı bir tarayıcı farklılık hissetmezsin . Google hesabını da senkronize edersen yer işaretleri geçmiş vb gelir .

brave'e bakabilirsin . Google Chrome gibi chromium tabanlı bir tarayıcı farklılık hissetmezsin . Google hesabını da senkronize edersen yer işaretleri geçmiş vb gelir .
normalde yine crome kullanırım belkide sadece oyun oynarken yanda müzik dinlemelik yayıncı açmalık bir tarayıcı lazım. opera gx var bide mozilla var şuan

normalde yine crome kullanırım belkide sadece oyun oynarken yanda müzik dinlemelik yayıncı açmalık bir tarayıcı lazım. opera gx var bide mozilla var şuan
O dediğini her tarayıcı yapıyor zaten hocam ne tavsiyesi istiyorsun tam olarak? Hiçbir tarayıcı google chrome kadar ram sömürmüyor zaten

Ben Firefox denedim ama Chromium tabanına göre rezalet bir durumda olduğunu fark ettim. Tekrar Chromium tabanlı bir şeye döneceğim ancak hiçbiri felsefeme uymuyor. Web'in tamamı iğrenç geliyor bana, mecbur kalmasam hiç web kullanmam...

edge kullanıyorum memnunum

BU GOOGLE CROME SEVİYORUM. BELLEK ÇOK YİYOR BUNA ÇARE VAR MI? YOKSA TEK ÇARE BAŞKA TARAYICI MI
https://www.maxthon.com/ al kardo bu sana ilaç gibi gelir hafif bir tarayıcı mozilla kullanıyodum bende cok senelerce ama oda fena bi ram harcıyor ancak windows 11 kullanıyosan oda suanda cok ram harcıyo maalesef onada dikkat etmen gerek bence ben win dows 10 a tekrar gectim sistem bosta 1 gb 2 gb ram kullanıyo sadece windows 11 de sistem boşta 9 gb filan kullanıyor anlıcagın kardesim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,015
Üyeler
197,346
Son üye
Kemal350
Geri