Ultrakill Oyununda Aimi mi Nasıl Geliştiririm

bayERWET

80+
Reaksiyon skoru
1
ULTRAKİLL oyununda speedrun denemeleri yapmak istiyorum fakat hangi silah ile skill kasıldığını bilmiyoruk ve aim im kötü ne yapmam gerek

Öncelikle sakin oluyorsun. Bunu duyduğuma üzüldüm. Ama ilk önce standart modda tüm serileri P rank yapmaya çalış. Sonra brutality modda yaparsın. En son da secret bossları kesmeye çalış. Tüm alternatif silahların yerlerini bul izle youtubedan. HELlele. Çok da aim gerektiren bi oyun değil zaten. Silahların mekaniklerini anla ve coin vurmaya çalış bu kadar. Ama alternatif silahları HLEhlelh kesinlikle aç. Veya youtubedan gidip kombo da izleyebilirsin

Öncelikle sakin oluyorsun. Bunu duyduğuma üzüldüm. Ama ilk önce standart modda tüm serileri P rank yapmaya çalış. Sonra brutality modda yaparsın. En son da secret bossları kesmeye çalış. Tüm alternatif silahların yerlerini bul izle youtubedan. HELlele. Çok da aim gerektiren bi oyun değil zaten. Silahların mekaniklerini anla ve coin vurmaya çalış bu kadar. Ama alternatif silahları HLEhlelh kesinlikle aç. Veya youtubedan gidip kombo da izleyebilirsin
zaten ilk arenada yapıyorum zaman ve kill ler iyi oluyo o ikisi S geliyor fakat skill puanı D B gibi kötü bir rakam veriyor skill puanımı yükseltmek için hangi silahı önerirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,890
Son üye
mirbugra0
Geri