Bilgisayarım Rastgele Donuyor Düğmesinden Kapatmak Zorunda Kalıyorum

Itonlyconcernsme

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
187
Merhaba arkadaşlar bilgisayarım uzun zamandır bazen 2 hafta olmuyor bazen her gün oluyor rastgele donuyor. Donduğu zaman youtubeda video izliyor,dizi izliyor veya oyun oynuyor şekilde başıma geliyor. Pc donuyor tuşlar çalışmıyor, bilgisayarın düğmesine basılı tutarak hallediyorum. Eskiden ses gelirdi donduğu zaman şimdi donduğu zaman kulaklığımda pc ile pairingi bırakıyor. Yardımcı olun lütfen sistem bilgilerim imzada Windows 11 pro kullanıyorum ve olay görüntüleyicisine baktım kernel 41 power olarak gözüküyor hata.

Önce donanım hatalarını ele , sonra hatayı yazılımda ara.
Her birini test et stabilse yazılım driver kaynaklıdır.

Önce donanım hatalarını ele , sonra hatayı yazılımda ara.
Her birini test et stabilse yazılım driver kaynaklıdır.
Redditte bir konuya denk geldim çoğu kişi bu sorunun eski harddisklerin pcde olmasından kaynaklı olduğunu söyledi. PCde 6 disk var 2 harddisk olmak üzere 1i sağlıkk durumu sarı ve 05 olarak yani fiziksel motoru kötü durumda. Bu sebep oluyor olabilir ama c diskim m2 ssd.

doğru yoldasın gibi görünüyor. Değiştiremeyeceğin parçaları test ederek onları elemelisin. Occt gibi sentetik testler bazı donanımlarını test etmeni sağlayabilir.

Merhaba arkadaşlar bilgisayarım uzun zamandır bazen 2 hafta olmuyor bazen her gün oluyor rastgele donuyor. Donduğu zaman youtubeda video izliyor,dizi izliyor veya oyun oynuyor şekilde başıma geliyor. Pc donuyor tuşlar çalışmıyor, bilgisayarın düğmesine basılı tutarak hallediyorum. Eskiden ses gelirdi donduğu zaman şimdi donduğu zaman kulaklığımda pc ile pairingi bırakıyor. Yardımcı olun lütfen sistem bilgilerim imzada Windows 11 pro kullanıyorum ve olay görüntüleyicisine baktım kernel 41 power olarak gözüküyor hata.
Sorun gpu veya cpu dan kaynaklı değil. Diğer parçalara bakacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,028
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri