necdetoztyy
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
aldım bakalım 1k ya bulunmaz
türk milleti niye böyle ya
roket düştüğünde 10dkda parçalayıp hurdacıya okuttulartürk milleti niye böyle ya
Baktım pek bir şey anlamadım kendinden dönüyor herhalde o güzel.Youtube da sanırım Almanya da satılan bir model var benzeri kt100 diye geçiyor
Hocam çok anlamam bu vantilatör güçlerinden ama![]()
KOENIC KTF 1026 TR TOWER FAN Fiyat & Özellik | MediaMarkt
KOENIC KTF 1026 TR TOWER FAN fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
Alıntıyı görüntüle
yani odadaki havayi sana geri yollayan 2 tane urun, rengini begendigini al cok fark yaratmayacak. koenic'in kumandasi da var bu aradafarkı nedir bilen var ise yardımcı olursa sevinirim.
yani bu fiyatlara varmış zaten pek de indirim değilmişHocam çok anlamam bu vantilatör güçlerinden ama
Bu üründen farkı var mıdır sizin attığınız 45w bu benim linkteki 50w yazıyor hemen hemen aynılar normalde sizin paylaştığınız 4-5k civarı olmasının farkı nedir bilen var ise yardımcı olursa sevinirim.
Alma aşamasında şu yorumu gördüm napalımHocam çok anlamam bu vantilatör güçlerinden ama
Bu üründen farkı var mıdır sizin attığınız 45w bu benim linkteki 50w yazıyor hemen hemen aynılar normalde sizin paylaştığınız 4-5k civarı olmasının farkı nedir bilen var ise yardımcı olursa sevinirim.
aynen bende tam alıyodum baktım bu fiyatlara varmış zatenAlma aşamasında şu yorumu gördüm napalım![]()
yani normaldeki fiyat farkına değecek bi özellik arıyorum ama tek kumandalı olmasıda değildir herhalde yada zaten 1500tl civarıdı stoklar azalmıştı o kadar yüksek fiyatların kalma sebebi de olabiliryani bu fiyatlara varmış zaten pek de indirim değilmiş
almıyom vazgeçtim. Kumtelin link var mıkumtel buldum 60w daha iyisi hem de haklıymışsınız ağalar…