Çözüldü✓ Ecs H61h2-Mv Anakart Usb Wi-Fi Takınca Klavye Mouse Çalışmıyor

Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ecs h61h2 mv analartıma usb wifi adaptörü takınca internete girdiğimde mouse ve klavyemin gücü kesiliyor interneti kullanmazsam stabil kalıyor. Windows 10 ve CachyOs'te denedim ama yine aynı yazılımsal olarak her yolu denedim düzelmedi. Adaptörü başka pcde denediğimde sorunsuz çalışıyor. Bu neden olabilir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Hayırlı akşamlar cümleten.

Yeterince güç gitmediğinden kapatılıyo olabilir. "Aygıt Yöneticisi → Evrensel Seri Veri Yolu denetleyicileri → Her bir “Kök Hub” özellikleri → Güç Yönetimi sekmesi → “Güç tasarrufu için bilgisayarın bu aygıtı kapatmasına izin ver” işaretini kaldırın". Biraz araştırınca bu çözümü buldum

Yeterince güç gitmediğinden kapatılıyo olabilir. "Aygıt Yöneticisi → Evrensel Seri Veri Yolu denetleyicileri → Her bir “Kök Hub” özellikleri → Güç Yönetimi sekmesi → “Güç tasarrufu için bilgisayarın bu aygıtı kapatmasına izin ver” işaretini kaldırın". Biraz araştırınca bu çözümü buldum
Kullanmadığım yapay zeka, bakmadığım site, denenediğim yöntem kalmadı. Bu yöntemi de denedim sonuç alamayınca linux'a geçtim onda da aynısı oluyor.

Arkadaşlar anakartta ön panelin usb pinlerinin besleme hattındaki smd sigorta patlamış değiştirince sorun düzeldi.

Geri