Lg Trueblack1000 OLED Panelini Tanıtacak

Samsung açıklamasında on civarı marka ile görüştüğünü söylemişti. MSI tanıtmasa Asus tanıtır bu böyle. Dünyanın ilki diye pr yapabilme imkanı sunuyor. Son kullanıcı açısından daha iyi bence en azından haberin oluyor istersen stokta olanı alıyorsun istemezsen 6 ay sonrakini alıyorsun. İleriyi görebilmek açısından iyi bence.
Bence daha kötü pg27ucwm hype'ım vardı artik yok.
Sen diyorsun trueblack400 ile geliyor vs diye.
E şimdi elimde zaten pg27ucdm gibi bir canavar var.
Ben 6 ay değil 1 sene daha beklerim ama.
Tam 2027 başı trueblack1000 alacağım bu sefer hop ces2027'de trueblack bilmem kaç.
Yok yeni tandem falan.
Sonuçta az buz paralar değil.
Ha bunun normali nedir senede 1 model.
Apple gibi bilirsin geleceğini. Ama 6 ay çok kısa.

Bence daha kötü pg27ucwm hype'ım vardı artik yok.
Sen diyorsun trueblack400 ile geliyor vs diye.
E şimdi elimde zaten pg27ucdm gibi bir canavar var.
Ben 6 ay değil 1 sene daha beklerim ama.
Tam 2027 başı trueblack1000 alacağım bu sefer hop ces2027'de trueblack bilmem kaç.
Yok yeni tandem falan.
Sonuçta az buz paralar değil.
Ha bunun normali nedir senede 1 model.
Apple gibi bilirsin geleceğini. Ama 6 ay çok kısa.
Teknolojiye yetişemiyoz. İşin kötüsü eldeki olanlarda önemli kusurlar var. Trueblack1000 olsa trueblack 1400 beklemek gerekmez. Trueblack400 çok düşük

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Teknolojiye yetişemiyoz. İşin kötüsü eldeki olanlarda önemli kusurlar var. Trueblack1000 olsa trueblack 1400 beklemek gerekmez. Trueblack400 çok düşük
Sen şimdi pg27ucwm alınmaz diyorsun di mi?
Trueblack 400 tam nedir detaylı anlatır mısın?
Yani ne fark ediyor.
Ben hala woled panelde neden düşük çıktığını anlamadım. HDR performansı falan mi?

Sen şimdi pg27ucwm alınmaz diyorsun di mi?
Trueblack 400 tam nedir detaylı anlatır mısın?
Yani ne fark ediyor.
Ben hala woled panelde neden düşük çıktığını anlamadım. HDR performansı falan mi?
HDR ile alakalı bir şey. Sen kullanmıyorsun zaten alabilirsin. Senin için bir eksi değil.

HDR ile alakalı bir şey. Sen kullanmıyorsun zaten alabilirsin. Senin için bir eksi değil.
Peki woled'ler için eyw'da. MSI'ın yeni tanıttığı hdr600, hdr500'den daha mı siyah? Yani siyah performansı artıyor mu?
Pg27ucdm hdr400 çünkü.
Hdr500 yeni kaplama daha iyi siyahlar denildi.

Peki woled'ler için eyw'da. MSI'ın yeni tanıttığı hdr600, hdr500'den daha mı siyah? Yani siyah performansı artıyor mu?
Pg27ucdm hdr400 çünkü.
Hdr500 yeni kaplama daha iyi siyahlar denildi.
TrueblackHdr500 olduğu için daha iyi siyahlar sunmadı Ucdm3. Yeni geliştirilmiş kaplama sayesinde daha derin siyahlar sundu. Quantum black kaplaması ile alakalı siyah geliştirmesi. TrueblackHdr500 sdr ve hdr parlaklığı ile alakalı kısımları ilgilendiriyor. UCWM bambaşka bir panel kullanıyor siyah derinliği nasıl olacak bilmiyoruz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
TrueblackHdr500 olduğu için daha iyi siyahlar sunmadı Ucdm3. Yeni geliştirilmiş kaplama sayesinde daha derin siyahlar sundu. Quantum black kaplaması ile alakalı siyah geliştirmesi. TrueblackHdr500 sdr ve hdr parlaklığı ile alakalı kısımları ilgilendiriyor. UCWM bambaşka bir panel kullanıyor siyah derinliği nasıl olacak bilmiyoruz.
Peki last questions trueblack600, 500 ile aynı derinliğe mi sahip?

Peki last questions trueblack600, 500 ile aynı derinliğe mi sahip?
Evet. Yeni trueblack600 MSI modeli quantum black kaplamasını kullanıyor. Trueblack500 MSI ve ASUS modelide aynı quantum black kaplamasını kullanıyor. Bu yüzden siyah derinliği farkı olmayacak. Ama sdr ve hdr parlaklığı farklı olacak.

• Beğen
Evet. Yeni trueblack600 MSI modeli quantum black kaplamasını kullanıyor. Trueblack500 MSI ve ASUS modelide aynı quantum black kaplamasını kullanıyor. Bu yüzden siyah derinliği farkı olmayacak. Ama sdr ve hdr parlaklığı farklı olacak.
O zaman hayat yeniden başladı nsmsnsnsjs.
Yolculuk ne zaman askerlik için?
Bizim arkadaş yarın çıkıyor.

• Hahaha
O zaman hayat yeniden başladı nsmsnsnsjs.
Yolculuk ne zaman askerlik için?
Bizim arkadaş yarın çıkıyor.
Sevk tarihi 4 ü katılış tarihi 6 sı benim yol bu kadar:
13054.webp

🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,045
Üyeler
196,879