RX 9070 XT Ryzen 7 78003xd İçin Anakart Önerisi

pz kasan olduğuna göre pz anakart alabilirsin. veya daha kaliteli bişi istersen pz yi boşverip msi b850 edge ti alabilirsin tabi biraz beyaz premium vergisi ödüyosun. Edge ti tomahawk max ile aynı sadece beyaz. Başka seçenek olarak asus rog strix b850-A neo var yine beyaz olarak
1780341500193.webp
1780341511875.webp
1780341244146.webp

pz kasan olduğuna göre pz anakart alabilirsin. veya daha kaliteli bişi istersen pz yi boşverip msi b850 edge ti alabilirsin tabi biraz beyaz premium vergisi ödüyosun. Edge ti tomahawk max ile aynı sadece beyaz. Başka seçenek olarak asus rog strix b850-A neo var yine beyaz olarakAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
https://www.akakce.com/anakart/en-u...-fi-w-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1039396846.html hocam bende bunu düşünmüştüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pz kasan olduğuna göre pz anakart alabilirsin. veya daha kaliteli bişi istersen pz yi boşverip msi b850 edge ti alabilirsin tabi biraz beyaz premium vergisi ödüyosun. Edge ti tomahawk max ile aynı sadece beyaz. Başka seçenek olarak asus rog strix b850-A neo var yine beyaz olarakAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bunlar bütçem için çok uygun değil malesef

https://www.akakce.com/anakart/en-u...-fi-w-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1039396846.html hocam bende bunu düşünmüştüm

bunlar bütçem için çok uygun değil malesef
Özellikle bütçe kısıtlaman yoksa biraz daha kaliteli bri anakart mantıklı olur 9070xt ve 7800x3d en varken daha güvenilir kaliteli bir anakart almak daha mantıklı bence. Edge ti dan asus olan bi tık daha iyi marka uyuşmazlığı falan önemsemezsen bide

Usta bu fiyatlara değermi emin deilim b850 gibi orta segment bir anakarta 16k vermek...
kaliteli b850 ler ucuz x870 lerden iyidir nebi akgün ün videosunu izleyebilirsiniz

Özellikle bütçe kısıtlaman yoksa biraz daha kaliteli bri anakart mantıklı olur 9070xt ve 7800x3d en varken daha güvenilir kaliteli bir anakart almak daha mantıklı bence. Edge ti dan asus olan bi tık daha iyi marka uyuşmazlığı falan önemsemezsen bide

kaliteli b850 ler ucuz x870 lerden iyidir nebi akgün ün videosunu izleyebilirsiniz
Dostum ucuz x870 Dediğin Asus tuf gaming modellerden bahsediyoruz yada gigabyte aorus sence hangisi daha etik ?

Bunun videoyla ilgisi yok doğru b850 bu sistemi besler ama x870 gibi bir anakartın taşıyabileceği işlemcilerin gücü açık k

Hocam alacağım anakart benim ekran kartımı ve işlemcimi taşıyacak düzeyde ve bu fiyatlarada daha iyi bir anakart yoksa ise ben bu alacağım anakartı alayım diyorum
Dostum ucuz x870 Dediğin Asus tuf gaming modellerden bahsediyoruz yada gigabyte aorus sence hangisi daha etik ?

Bunun videoyla ilgisi yok doğru b850 bu sistemi besler ama x870 gibi bir anakartın taşıyabileceği işlemcilerin gücü açık k

Bunun videoyla ilgisi yok doğru b850 bu sistemi besler ama x870 gibi bir anakartın taşıyabileceği işlemcilerin gücü açıkk
x870 de b850 de aynı şekilde taşır ikisinin arasında o kadar fark yok x870 te type c 40g geliyo en önemli fark olarak x870e de başlıyo farklar çift chipset olunca Gigabyte X870 Aorus Elite WIFI7 Ice var bunlarla benzer fiyata onunla da asus b85-a kapışıyo

x870 de b850 de aynı şekilde taşır ikisinin arasında o kadar fark yok x870 te type c 40g geliyo en önemli fark olarak x870e de başlıyo farklar çift chipset olunca Gigabyte X870 Aorus Elite WIFI7 Ice var bunlarla benzer fiyata onunla da asus b85-a kapışıyo
Hocam alacağım anakart benim ekran kartımı ve işlemcimi taşıyacak düzeyde ve bu fiyatlarada daha iyi bir anakart yoksa ise ben bu alacağım anakartı alayım diyorum

Taşıma konusunda sıkıntı olmaz extra özellikleri kaybedersin bide bu kadar iyi bi işlemcin varken ucuz anakart biraz güvensiz olur tabi yinede iş görür.

Kanka dediğin o kadar fark yok dediğin işlemci besleme konusunda fark var pcle farkı var slot farkı ve soğutma farkı var b850 alabilir arkadaş bundan yana problem yok benim bu tartışmayı başlatmamın sebebi fiyat ama dediğin şey kesinlikle yanlış

Dostum benim tercihim bu hem cebini rahatlatır hemde soğutma blokları iyi sisteminle 10/10 çalışır

Ama nerede yaşadığını söylersen bana 2nci elden alman daha mantıklı olabilir hem fiyat konusunda hemde bakımlı anakart olması açısından

Arkadaşlar merhaba beyaz sistem diziyorum ekran kartı ve işlemciye göre bir anakart önerisi yapabilir misiniz ?
https://www.amazon.com.tr/MSI-Tempe...ouse-deals&srs=44219324031&xpid=NidE96xgoHhUj
bu arada kasam budur bilginiz olsun
Arkadaşlar merhaba beyaz sistem diziyorum ekran kartı ve işlemciye göre bir anakart önerisi yapabilir misiniz ?
https://www.amazon.com.tr/MSI-Tempe...ouse-deals&srs=44219324031&xpid=NidE96xgoHhUj
bu arada kasam budur bilginiz olsun
https://www.akakce.com/anakart/en-u...ifi6e-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1140672702.html bunu alabilirsin yada gigabyte eagle ice var b850 ona bak bende bu msi ın siyah rengi var memnunum iyi anakart özellikleri tipi vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,167
Üyeler
196,907
Son üye
GFlovic
Geri