P papo 80+ Katılım 1 Haziran 2026 Mesajlar 20 Reaksiyon skoru 0 Pazartesi, 22:52 #1 Yeni bi bilgisayar Psu su aldım 80plus bronse fln ama korkuyorum ilk kez psu değiştircem bozarsa ramler fln yanar mı
Yeni bi bilgisayar Psu su aldım 80plus bronse fln ama korkuyorum ilk kez psu değiştircem bozarsa ramler fln yanar mı
A Amazon 80+ Silver Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 2,589 Reaksiyon skoru 975 Pazartesi, 22:53 #2 gercekten kalitesizse tum parcalar riskli ama yeni kaliteli psular genelde kendini imha ediyor
Eld037 80+ Bronze Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 539 Reaksiyon skoru 250 Pazartesi, 23:06 #3 Markasız noname bi psu değilse çok zor. Amacı zaten stabil voltaj vermek. Voltaj dalgalanmalarının bir kısmını sönümlüyor kendi içinde. Yanlış bağlantı yapmanız da zor soketler bir değil. Bir iki video izleyin monte edersiniz.
Markasız noname bi psu değilse çok zor. Amacı zaten stabil voltaj vermek. Voltaj dalgalanmalarının bir kısmını sönümlüyor kendi içinde. Yanlış bağlantı yapmanız da zor soketler bir değil. Bir iki video izleyin monte edersiniz.
S saetonn 80+ Bronze Katılım 8 Haziran 2025 Mesajlar 621 Reaksiyon skoru 176 Pazartesi, 23:27 #4 papo yazmış: Yeni bi bilgisayar Psu su aldım 80plus bronse fln ama korkuyorum ilk kez psu değiştircem bozarsa ramler fln yanar mı Devamı için tıklayın... Psu modeli nedir
papo yazmış: Yeni bi bilgisayar Psu su aldım 80plus bronse fln ama korkuyorum ilk kez psu değiştircem bozarsa ramler fln yanar mı Devamı için tıklayın... Psu modeli nedir