Bu Wraith Prism Orijinal mi

Reaksiyon skoru
1
2. El wraith prism alıcam ama ürünün fotoğrafları normalden farklı normalde şeffaf olan yapraklar siyah ve soğutucunun işlemciye temas eden kısmı direkt boru değil bakır plaka. Acaba çakma mı yoksa farklı revizyonu mu

Ekler

• Screenshot_20260602_010000_sahibinden.webp
    Screenshot_20260602_010000_sahibinden.webp
    72.3 KB · Hit: 35
  • Screenshot_20260602_010004_sahibinden.webp
    Screenshot_20260602_010004_sahibinden.webp
    105.9 KB · Hit: 32
Dediğini çok anlamadım ama hava soğutmalar farklı farklı bazılarında bakır plaka resimdeki gibi bazılarında demir plaka bazılarında boru kısmı değiyor

200 TL falan değilse neden bunu tercih ettiniz hocam sorabilir miyim ?

AMD Wraith Max olarak geçiyor sahte bir ürün değil. Ama bence çok ucuz bir şey değilse almayın.

2. El wraith prism alıcam ama ürünün fotoğrafları normalden farklı normalde şeffaf olan yapraklar siyah ve soğutucunun işlemciye temas eden kısmı direkt boru değil bakır plaka. Acaba çakma mı yoksa farklı revizyonu mu
Soğutucu orijinaldir ama Prism değil bu model, Max modeli.

Kasam gamepower warcry ilk modeli maksimum 140mm yüksekliktei soğutucuları destekliyo o yüzden neredeyse hiç uyumlu 120mm fanlı kuletipi soğutucu bulamadım. Ayrıca kasam akvaryum kasa ve arka üstte egzoz fanı yok o yüzden mecburen yatay fanlara yöneldim en bilindiklerden wraith prism geldi aklıma da daha almadım. Normalde bu fotoğraftaki gibi gözükmesi gerekiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır dediğiniz gibi wraith maxmış çok sağolun. 140mmden daha kısa boylu önerebileceğiniz hava soğutmalar var mı (x120 ve msi aa13 arasında kalmıştım biri 148 diğeri 152mm boyunda)

Ekler

• Screenshot_20260602_010049_Samsung Browser.webp
    Screenshot_20260602_010049_Samsung Browser.webp
    88.5 KB · Hit: 9
RGB olanı istiyorsan bıçakları şeffaf olmalı. RGB siz halide vardır sanırım

Kasam gamepower warcry ilk modeli maksimum 140mm yüksekliktei soğutucuları destekliyo o yüzden neredeyse hiç uyumlu 120mm fanlı kuletipi soğutucu bulamadım. Ayrıca kasam akvaryum kasa ve arka üstte egzoz fanı yok o yüzden mecburen yatay fanlara yöneldim en bilindiklerden wraith prism geldi aklıma da daha almadım. Normalde bu fotoğraftaki gibi gözükmesi gerekiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır dediğiniz gibi wraith maxmış çok sağolun. 140mmden daha kısa boylu önerebileceğiniz hava soğutmalar var mı (x120 ve msi aa13 arasında kalmıştım biri 148 diğeri 152mm boyunda)
Bütçe sorunun yoksa sıvı soğutucu düşünebilirsin.

thermalright assassin x90 argb ile assassin king 120 mini v2 arası da kaldım
120 daha iyi ama hem argb yok hem de 135mm yüksekliği var benim kasam max 140 destekliyo ya sığmazsa anakart yüksekliğinden falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,058
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri