🔥İndirim Machenike K500 M81 Manyetik Klavye 1640₺

Sakın almayın bu siteden adam dolandırıcı 2025 eylül gibi kaçmış adam ben de klavye almıştım ne ürün geldi ne desteğe bakan var. Adamın eksiden espor takımımı varmış ney maaşları da ödemeden kaçmış arkadaşım söyledi o tanıyormuş
ürünü göndermeme gibi bir şey yapmazlar kardeşim abartmayın sadece garantilik iadelik durumlarda sıkıntı yaşatır

ürünü göndermeme gibi bir şey yapmazlar kardeşim abartmayın sadece garantilik iadelik durumlarda sıkıntı yaşatır
gelmedi ürün ne diyim yani. kargo firmasına mail attım bana gankın verdiği takip kodu geçersiz kargoya verilmemiş dendi aylar oldu maillerime dönende yok para iadesi de yok klavye de gelmedi. sen o adamın çalışanı falansın herhalde konuyu da açmışsın

Bir ara herkesin machenike k1 aldığı site değil mi bu sıkıntı olmamıştı sanki o zaman.

Bir ara herkesin machenike k1 aldığı site değil mi bu sıkıntı olmamıştı sanki o zaman.
Hocam ürünleri güzel ama sitede 1 aydan uzun süredir bütün ürünler %50 indirimli gibi bir şey hiç bir şekilde firmaya ulaşamıyorsun ne arayarak ne de yazarak aklınızda bulundurarak alın.

Hocam ürünleri güzel ama sitede 1 aydan uzun süredir bütün ürünler %50 indirimli gibi bir şey hiç bir şekilde firmaya ulaşamıyorsun ne arayarak ne de yazarak aklınızda bulundurarak alın.
ben şubatta machenike k1 aldım ürün gelmedi ses seda yok. ilk 1 2 maile döndü dümenden sahte kargo takip kodu verdi. dolandırıcı olduğunu bilmeyenlerden koparacağını koparmak için siteyi açık tutuyor muhtemelen

ben şubatta machenike k1 aldım ürün gelmedi ses seda yok. ilk 1 2 maile döndü dümenden sahte kargo takip kodu verdi. dolandırıcı olduğunu bilmeyenlerden koparacağını koparmak için siteyi açık tutuyor muhtemelen
siparişini atsana bakalım nasıl gözüküyor

evet 1-2 arkadaş ürün sorunlu geldi demişti 1 tanesi iade etti sorunsuz diğerini hatırlamıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mailleri ve sipariş sekmesini ssler misin THH'ye verme hakkın vardı öyle bir durumda 4 ay olmuş neden yasal işlem başlatmadın

Fevell z1 kullanıyorum mouse olarak onda bile içerik olarak çok daha zengin dongle,skate gibi içerikler gönderiyor bu ve 1300₺ ye satılan L7 mix hiç bişey yok sanırım.Gamepowerın Eva 7 modelini kullanıyordum yerim kısıtlı olduğu için 60 klavye modellerine geçmem lazımdı gamepower nexa he60 modelini kullanan herkes memnun gibi yorumlardan anladığım kadarıyla.Yeriniz kısıtlıysa bakabilirsiniz tabi geniş alanı olanlar için bu model daha iyidir eminim
Hocam z1 den memnunmusun? İndirime girmiş fakat hem mcusu çop diyenler var hemde malzeme kalitesi olarak kötü diyorlar. Sizde herhangi bir takılma vb oldu mu?

Hocam z1 den memnunmusun? İndirime girmiş fakat hem mcusu çop diyenler var hemde malzeme kalitesi olarak kötü diyorlar. Sizde herhangi bir takılma vb oldu mu?
1 senedir kullanıyorum cs2 oynuyorum sürekli ve her gün hiç bi sorun yaşamadım

fiyatına göre güzel ürün ihtiyacı olan kaçırmasın

gankseninle kodu kullanarak ekstra 250₺ indirimle alabilirsiniz
Klavye iyi alinimi fiyatına göre

siparişini atsana bakalım nasıl gözüküyor

https://www.sikayetvar.com/gank/gank-klavye-siparisinin-teslim-edilmemesi-ve-iade-talebi. 1 mailime cevap verdiler siparişiniz verildi gözüküyor diye bana takip numarası verdiler hepsijete mail attım geçersiz dediler
evet 1-2 arkadaş ürün sorunlu geldi demişti 1 tanesi iade etti sorunsuz diğerini hatırlamıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mailleri ve sipariş sekmesini ssler misin THH'ye verme hakkın vardı öyle bir durumda 4 ay olmuş neden yasal işlem başlatmadın
edecektim de 2 hafta sonra 4 ay olacak şimdi baktım 450tlye almışım. zaten 450tl diye uğraşmak istemiyordum ama işlem nasıl yürüyor arkadaşım bankayı ara para iadesi yapıyorlar falan demişti.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-06-02 125041.webp
    Ekran görüntüsü 2026-06-02 125041.webp
    34.4 KB · Hit: 42
  • Ekran görüntüsü 2026-06-02 125219.webp
    Ekran görüntüsü 2026-06-02 125219.webp
    27.8 KB · Hit: 39
  • Ekran görüntüsü 2026-06-02 125548.webp
    Ekran görüntüsü 2026-06-02 125548.webp
    19 KB · Hit: 42
https://www.sikayetvar.com/gank/gank-klavye-siparisinin-teslim-edilmemesi-ve-iade-talebi. 1 mailime cevap verdiler siparişiniz verildi gözüküyor diye bana takip numarası verdiler hepsijete mail attım geçersiz dediler

edecektim de 2 hafta sonra 4 ay olacak şimdi baktım 450tlye almışım. zaten 450tl diye uğraşmak istemiyordum ama işlem nasıl yürüyor arkadaşım bankayı ara para iadesi yapıyorlar falan demişti.
bende sitedeki instagram hesabına atılan bi kac yoruma baktım yazanlarda kimseye ulaşamamış

Bu problemlere rağmen sipariş oluşturmak büyük cesaret ister.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri