Çözüldü✓ 9070xt Saphire Pulse Cw

Toxotes

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhabalar
yaklaşık 15 gün önce yine formdaki arkadaşların yardımıyla bir sistem topladım sistem bilgilerim şu şekilde
9070XT Saphire Pulse
Ryzen 7 7800x3D
32 Gb 6000 mhz cl 36 ram
B650 Eagle Ax Gigabyte
1 Tb m.2 Ssd
Thermaltake view 380 kasa + 850 Gold bir psu yine thermaltake kasa içerisinden çıktı

Şimdi gelelim probleme amazondan tek tek aldım bugün setupa 2 çift monitör aldım ve kurulumum tamamlandı fakat kulaklıksızken farkettimki
kasa yük altındayken cs2 gibi ve AAA oyunlarda normalde duymadığım bir cw sesi duydum ve inanılmaz rahatsızlık verdi takıntı yaptım bende
şimdi amazon temsilcisi ile görüştüğümde yardımcı olabileceklerini söylediler ben değişim taraftarıyım genel olarak önerilerinizi ve görüşleriniz bekliyorum
bunu iade edip normal bir 5070 alıp yoluma devam etmelimiyim ?
saphirede bu sorun genelde varmı ?
veya asus yada farklı bir markanın 9070xt kartına yönelmelimiyim ?
Şimdiden çok teşekkürler.

Merhabalar
yaklaşık 15 gün önce yine formdaki arkadaşların yardımıyla bir sistem topladım sistem bilgilerim şu şekilde
9070XT Saphire Pulse
Ryzen 7 7800x3D
32 Gb 6000 mhz cl 36 ram
B650 Eagle Ax Gigabyte
1 Tb m.2 Ssd
Thermaltake view 380 kasa + 850 Gold bir psu yine thermaltake kasa içerisinden çıktı

Şimdi gelelim probleme amazondan tek tek aldım bugün setupa 2 çift monitör aldım ve kurulumum tamamlandı fakat kulaklıksızken farkettimki
kasa yük altındayken cs2 gibi ve AAA oyunlarda normalde duymadığım bir cw sesi duydum ve inanılmaz rahatsızlık verdi takıntı yaptım bende
şimdi amazon temsilcisi ile görüştüğümde yardımcı olabileceklerini söylediler ben değişim taraftarıyım genel olarak önerilerinizi ve görüşleriniz bekliyorum
Usta Asus prime in rtx 5080 gibi bir ekran kartını kullanıyorum bir sorun yaşamadım zaten soğutma blokları falan tamamen aynı cw falanda duymadım ama benim seçimim kesinlikle 9070xt olurdu 5070 den açık ara farkla daha güçlü

Merhabalar
9070XT Saphire Pulse
Ryzen 7 7800x3D
32 Gb 6000 mhz cl 36 ram
B650 Eagle Ax Gigabyte
1 Tb m.2 Ssd

Dostum öncelikle 5070 de cw yok diye bir şey soylenemez elektronik dünyasının acı gerçeği coil whinedir bobinlerin elektirik geçerken titremesidir Sadece cok rahatsız ediyorsa değiştir derim ben de çok az var mesela aynı model
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kiminde az kiminde cok olur amd Nvidia fark etmez.

Zamanında 2060 vardı bende odayı sinek sürüsü istila Eder sanırsın 6700xt vardı mesela onda duyduğumu hatırlamıyorum yalan olmasın da şuan 9070xt azıcık var

her kartta cıkabılır karsına bu durum . cw bır arıza degıldır. kartın guzel bence alısmaya calıs. 5070ti gucunde bir kart.

Şu cw olayında sadece direksiyonun base inde yaşıyorum. Onu da firma Moza ile görüştüm hiç bir problem olmayacağını ve normal olduğunu söylemişlerdi

Sapphire için ilk kez duydum bu olayı bence onu iade yapıp üst model 9070xt al 🙂

hocam cw sesinin nvidiası veya amdsi yok hepsinde var çok rahatsız ediyorsa değişim isteyebilirsin ama her kartta olur cw sesi %90 ihtimalle

5070 alman büyük hata olur.
Yüksek güç çeken her kartta şüphesiz coil whine var biraz şans işi ne kadar ses çıkardığı.
Değişim yapabiliyorlarsa yap direk bu bütçede en mantıklı kart 9070xt dir.

çift monitör ile bir ilgisi olabilirmi sizce ?

hocam cw sesinin nvidiası veya amdsi yok hepsinde var çok rahatsız ediyorsa değişim isteyebilirsin ama her kartta olur cw sesi %90 ihtimalle
peki sizce iade sürecinde strese girmeye değermi değişim için çünkü cidden sinir bozuyor.

çift monitör ile bir ilgisi olabilirmi sizce ?

peki sizce iade sürecinde strese girmeye değermi değişim için çünkü cidden sinir bozuyor.
sesin ne kadar çok olduğuna göre değişim verirler eğer gerçekten rahatsız edici bir sesteyse değişimle uğraşın ben olsam uğraşmam kulaklık takıyorum zaten

Üzerinden elektrik akımı geçen her bileşende cw olma ihtimali var. Amazon değişim için yardımcı olacaksa değişim talep etmen iyi olur, bakarsın yeni kartta cw çıkmaz ama cw Nvidia veya Amd diye seçim yapan bir şey değil. Gidip 5070 alırsın gene cw olursa hem cw hem de daha zayıf bir kartın olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,058
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri