Çözüldü✓ Atk Dragonfly A9 Wireless mı Aula V9 Pro Mu

Shaggy

80+
Reaksiyon skoru
43
https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49240008556737

atk a9 plus ile alula v9 pro arasında kaldım kuponlarla aynı fiyata denk geliyolar hangisini tercih etmeliyim sizce

https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49240008556737

atk a9 plus ile alula v9 pro arasında kaldım kuponlarla aynı fiyata denk geliyolar hangisini tercih etmeliyim sizce
atk tercih ederdim

bütçemi aşıyo

2 kişiye sordum ikiside aulayı tercih etti az önce oyüzden kararsızım
Aulaya o para verilene kadar Wing almak daha iyi olur bana göre daha üst sensör ve mcu ya sahip ayrıca wraith den wraith isimli ürün dışında ürün alma derim.

n11de kuponla 1965TL'ye aula v9 pro aldım bende senle aynı aradaydım ama wraithe güvenemedim ilerde scroll bozulur o bozulur şurası temassızlık eder garantide uğraşmayayım. Ve 600 700 tl cebimde kaldı

Aulaya o para verilene kadar Wing almak daha iyi olur bana göre daha üst sensör ve mcu ya sahip ayrıca wraith den wraith isimli ürün dışında ürün alma derim.
kuponla 2 k oluyo aula. wing bütçemi çok aşıyo şuan aulayla atk arasındayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

n11de kuponla 1965TL'ye aula v9 pro aldım bende senle aynı aradaydım ama wraithe güvenemedim ilerde scroll bozulur o bozulur şurası temassızlık eder garantide uğraşmayayım. Ve 600 700 tl cebimde kaldı
Memnunmusun peki şarjı ne kadar gidiyor bide

kuponla 2 k oluyo aula. wing bütçemi çok aşıyo şuan aulayla atk arasındayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Memnunmusun peki şarjı ne kadar gidiyor bide
valla dün aldım yarın veya öbürsü gün gelir. Araştırdığım kadarıyla mcu ve sensörü fazla fazla yeter denildi, malzeme kalitesi olarakta a9 prodan çok az daha kötü denildi bende okey dedim aldım

valla dün aldım yarın veya öbürsü gün gelir. Araştırdığım kadarıyla mcu ve sensörü fazla fazla yeter denildi, malzeme kalitesi olarakta a9 prodan çok az daha kötü denildi bende okey dedim aldım
hayırlı olsun şimdiden skatezleri değiştirirsin sonra zaten aula daha cazip banada şuan

hayırlı olsun şimdiden skatezleri değiştirirsin sonra zaten aula daha cazip banada şuan
atk a9 pro başka yerde satılsaydı alır kullanırdım ama yakın çevremden wraithden alışveriş yapan çok kişi var hiçbiri önermiyor siteyi

ben bide naysıda kullandım oda 150 harçlık attı 1850ye falan geldi mouse varsa sende kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,861
Son üye
Sidar591
Geri