❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S26+ 512 GB ( Samsung Türkiye Garantili) 76.048,45 TL

Aynı fiyattan 256 gb alsınlar, 512'yi ne yapacaksın ki bu devirde bulut kullanın
Bu bir bahane değil sonuç olarak muadili değil, insan o kadar para veriyor kolay kazanılmıyor dağda bayırda video çekicem tüh para verdiğim cloud a erişemiyorum ama her ay bir de ona para vericem, Bilgisayar da almasınlar geforce now kullanılsın demek gibi.

ben foruma indirim diye siyah rengini paylaştım diger renklere bakmadım link sabit siyah diye
Buraya bakan grup zaten fiyat odaklı bakıyor, daha uyguna alınabilecekken siyaha daha fazla para vereceklerini sanmıyorum, zaten kılıf takıp kullanıyoruz rengin anlamı kalmıyor. Kılıfsız kullanacak siyah sevdalısı babayiğitler zaten fırsat kovalamaz o ayrı konu.
İftira atmadan önce 10 sn göz gezdir hocam gerek yok böyle şeylere.
Yinede sağol SİYAH için dip fiyat paylaşmışsın.

%1 indirim için konu acıyor kim olabilir askokuşko tabii ki.

s26 ultra 256gb samsung öğrenci indirimiyle 88kya geliyor ekstra5 kupon koduyla
aynı şekilde s26+ samsung öğrenci indirimi ve kupon koduyla 76300 e geliyor
direkt samsung.com dan bir tane öğrenci adına hesap açıp kayıt olabiliyorsunuz.

Yani s26 plus alacağınıza s25 ultra alın. Hem snapdragon hem kamerası daha iyi zoom vs. kasa kalitesi titanyum kısacası her anlamda daha iyi bir cihaz. Exynos cihazlara güvenmiyorum çok ısınıyorlar. Eskiden s25 serisinde plus ve edge modelleri snapdragon iken artık s26 ultra dışındaki modeller exynos bu yüzden samsung bu sene satışta dibi gördü.

s26 ultra 256gb samsung öğrenci indirimiyle 88kya geliyor ekstra5 kupon koduyla
aynı şekilde s26+ samsung öğrenci indirimi ve kupon koduyla 76300 e geliyor
direkt samsung.com dan bir tane öğrenci adına hesap açıp kayıt olabiliyorsunuz.
Hocam taksit yok di mi s26 ultrada

Snapdragon 8 Gen 2'den itibaren çok sorunsuz ve yüksek performanslı amiral gemisi işlemciler çıkarıyor.
Çünkü 8 Gen 2 den beri Snapdragon işlemcileri Samsung üretmiyor, bu bile neden Samsungun ürettiği herhangi bir çip alınmamalı gösteriyor bence 😀

GSM DÜNYASI 33 gibi bir resmi olmayan satıcıdan 70k+'lık bir ürün almak deli cesareti ister ayrıca o paraya iphone 17 varken Android telefon alınmamalı bence ya
Niye iphone 17'nin yapıp da s26'nın yapamadığı bir şey söylesene biz de bilgilenelim

1780416608219.webp

bu fiyat s26+a verilmez buz gibi fırsat :ROFLMAO:
s25 ultra veya s26 ultra alın daha iyi

Yanlış Bilgilendirme
Niye iphone 17'nin yapıp da s26'nın yapamadığı bir şey söylesene biz de bilgilenelim
Android de anlık takılmalar oluyor ve optimizasyon konusuda iyi değil (özellikle Exynos berbat ve verimsiz) hiç birinde Apple da ki pürüssüzlük yok, ultra da bile. Bir de sosyal medya meselesi var, fotoğraf kalitesi mevzusu.

Android de anlık takılmalar oluyor ve optimizasyon konusuda iyi değil (özellikle Exynos berbat ve verimsiz) hiç birinde Apple da ki pürüssüzlük yok, ultra da bile. Bir de sosyal medya meselesi var, fotoğraf kalitesi mevzusu.
Takılma dediğiniz şey artık olmuyor bi 10 sene öncede kaldı onlar. Ayrıca iphone 17'de bile ara sıra takılma, kasma oluyor bizzat deneyimlediğim için biliyorum tabii güncelleme vs ile gidiyor kalıcı bir şey değil bu. Pürüzsüzlük yok dediğiniz şey muhtemelen akıcılığı kastediyorsunuz en yakın teknoloji mağazasına gidip deneyimleyin isterseniz gayet de akıcı cihazlar. Sosyal medya konusu ise kısmen doğru.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,992
Üyeler
196,868
Son üye
Pixelinho
Geri