yeni sıfırdan kurdum ama kurmam çok zor oldu biosu falan güncelledim anca öyle kuruldu sürekli yeniden başlayıp duruyordu pcWindows u yeni mi kurdun, arka planda çalışan bişey olabilir mi diyecem ama o dereceler normal değil
anakart arıza ışığı yanmıyor, sıvı soğutmanın montajındanda eminimhatalı montaj
birazdan deneyip sonuçları atacağımHWInfo ile değerleri kontrol edin.
![]()
HWiNFO – Real-Time Hardware Monitoring Data
HWiNFO is a free tool that delivers real-time monitoring and detailed system information.dappcdn.com
Bu kadar kötü bir sogutmayı neden alıyorsunuz o zaman ucuz da değil. Pompa dısında pek önemli bir parcası da yok AIO larınRyujin III'de şahsen pompa sabit kalmamalı. Dehşet ses ve titreşim yayıyor. Zaten gerek yok. Aynı soğutucuyu İ5 13600KF ile kullanıyorum, 205W'da bile 90 dereceyi görmedim. Ya soğutucuda sorun var ya da bağlantılar yanlış. Hiç normal değil bu dereceler.
Hwinfo da bak bakalim. Pompa dönmüyor olabilir mi. Belki pompa arızalıyeni sıfırdan kurdum ama kurmam çok zor oldu biosu falan güncelledim anca öyle kuruldu sürekli yeniden başlayıp duruyordu pc
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
anakart arıza ışığı yanmıyor, sıvı soğutmanın montajındanda eminim
birazdan deneyip sonuçları atacağım
Yani zevk işidir alan kişilerin. Bende zevkime göre aldım. Pompa kısmıyla custom sıvı soğutma yapmak gibi bir fikirde var. 240mm asla yetmiyor. En azından 360mm bakır radyatör halledilebilirsem güzel olur.Bu kadar kötü bir sogutmayı neden alıyorsunuz o zaman ucuz da değil. Pompa dısında pek önemli bir parcası da yok AIO ların
BIOS'da PBO açık mı? Açıksa 7700X bayağı güç çekiyor. Arctic bile zor tutuyor yerine göre sentetik testlerde.yeni sıfırdan kurdum ama kurmam çok zor oldu biosu falan güncelledim anca öyle kuruldu sürekli yeniden başlayıp duruyordu pc
anakart arıza ışığı yanmıyor, sıvı soğutmanın montajındanda eminim
birazdan deneyip sonuçları atacağım
HWInfo kullanın Monitor değil. Yukarıda link paylaştımo modda nasıl açacağım hw monitörü, şuan test edeceğim
Sol asağıdaki oklar ile iki sayfa yapıp sıcaklık kısmını da koyar mısın