Pc Montajı Yardım Lazım

Enilaw

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşkar yeni psu aldım ve onu şuanki psu ile değiştirecem ekran kartının kablosunu çekmeye çalışıyom çıkmıyor kırmaktan korkuyom yardım lazım bide attığım fotoğraftaki kablolar yeterli mi yapay zeka bu kabloları takman lazım dedi

Ekler

• IMG_2527.webp
    IMG_2527.webp
    814 KB · Hit: 25
  • IMG_2529.webp
    IMG_2529.webp
    771.4 KB · Hit: 22
  • IMG_2530.webp
    IMG_2530.webp
    899.1 KB · Hit: 22
  • IMG_2531.webp
    IMG_2531.webp
    912 KB · Hit: 23
Arkadaşkar yeni psu aldım ve onu şuanki psu ile değiştirecem ekran kartının kablosunu çekmeye çalışıyom çıkmıyor kırmaktan korkuyom yardım lazım bide attığım fotoğraftaki kablolar yeterli mi yapay zeka bu kabloları takman lazım dedi
ekran kartı kablosu için üstündeki klipse basılı tut yavaş yavaş sağ sol yaparak çek

Şu videoda psu montaj bölümünü izlersen hangi kabloların lazım olduğunu görebilirsin ayrıca ekran kartının kablosunu çıkarmak için ordaki tırnağa bastırıp çekmen lazım.

ekran kartı kablosu için üstündeki klipse basılı tut yavaş yavaş sağ sol yaparak çek
yaptım teşekkür ederim tam dediğin gibi oldu bide bu kablolar yeterli mi? bide mavi kablo var ucu mavi oda ekran kartı içinmiş bu kadar kablo takmamı söyledi yapay zeka

yaptım teşekkür ederim tam dediğin gibi oldu bide bu kablolar yeterli mi? bide mavi kablo var ucu mavi oda ekran kartı içinmiş bu kadar kablo takmamı söyledi yapay zeka
öncelikle psudan gelen tüm kabloları sök ve eski psuyu sök hocam

öncelikle psudan gelen tüm kabloları sök ve eski psuyu sök hocam
onları yapıcamda şey bu sıvı soğutucunun kabloları falan onları nasıl anlıcam kasanın üstünde de güç düğmesine bağlı kablolar var

onları yapıcamda şey bu sıvı soğutucunun kabloları falan onları nasıl anlıcam kasanın üstünde de güç düğmesine bağlı kablolar var
kasa ve sıvı soğutucunun modeli ne?

bitfenix cubev2 360mm kasa gamebooster gba750b 750 watt
kasanın arkasında veya ön panele yakın bir yerde fan kontrolcü olması lazım o sata kablosundan güç alıyor. ilk mesajdaki 2. görseldeki geniş ince kablodan yani. işlemci soğutucu için kablo takmana gerek yok ekstradan. sadece psu değiştiriyorsun değil mi? öyleyse eski psudan çıkan kabloları takip et yenisinde de aynı yerlere aynı kabloları takacaksın zaten.

bitfenix cubev2 360mm kasa gamebooster gba750b 750 watt
bide bu anakarta bağlı olan büyük kabloyuda çıkartamadım tırnağa basılı tutup çekiyom olmuyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kasanın arkasında veya ön panele yakın bir yerde fan kontrolcü olması lazım o sata kablosundan güç alıyor. ilk mesajdaki 2. görseldeki geniş ince kablodan yani. işlemci soğutucu için kablo takmana gerek yok ekstradan. sadece psu değiştiriyorsun değil mi? öyleyse eski psudan çıkan kabloları takip et yenisinde de aynı yerlere aynı kabloları takacaksın zaten.
evet sadece psu ve psuya takılı olan kabloları değiştircem

bide bu anakarta bağlı olan büyük kabloyuda çıkartamadım tırnağa basılı tutup çekiyom olmuyo

pc yi montajlayan arkadaş karman çorman yapmış psu kısmını kablolar çok karışık

fotoğrafını atamıyom 4.5mb den büyük diyor kafayı yicem

pc yi montajlayan arkadaş karman çorman yapmış psu kısmını kablolar çok karışık
anakart kablosu sert olur biraz, yine klipse basılı tut ufak ufak sağ sol yaparak dikey doğrultuda çek. biraz daha fazla güç uygulaman gerekir ekran kartına göre.

Geri