Muhammmet Yusuf
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Herkese merhaba 1 yıl önce rx 9070 xt piyasaya çıkmıştı ve bende rx 9070 xt almaya karar verdim 1 yıldır oynuyorum ama 1 yıldır drop sıkıntım var bu bilgisayarda ram değiştirdim işlemci psu anakart felan ama drop sorununa bi çözüm bulamadım bazı arkadaşlar linux tavsiye etti linux kurdum ama aynı öncelikle bilgisayarımın özellikleri
rx 9070 xt
i7 14700k
32 gb ram
850w psu (marka fsp)
msi b760 pro d4
forumlara baktığımda aynı sorunu yaşayanlar bios ayarları yapıp düzelmiş bir çoğunun yada masaüstünde driver ayarları silme tekrardan kurma yaparak düzelmiş ben aklınıza gelcek herşeyi yaptım ama yinede olmadı belli ki bir sorunlu parça var bilgisayarda yada bios ayarı msi afterburnerdan baktığımda sıcaklık değerlerim normal ekran kartı kullanımımda bir sıkıntı yok darboğaz yapmıyor ama %1fps çok düşük ve cidd anlamda çoğu oyunda takılma yaşıyorum bana yardımcı olcak biri var mı iyi akşamlar herkese
rx 9070 xt
i7 14700k
32 gb ram
850w psu (marka fsp)
msi b760 pro d4
forumlara baktığımda aynı sorunu yaşayanlar bios ayarları yapıp düzelmiş bir çoğunun yada masaüstünde driver ayarları silme tekrardan kurma yaparak düzelmiş ben aklınıza gelcek herşeyi yaptım ama yinede olmadı belli ki bir sorunlu parça var bilgisayarda yada bios ayarı msi afterburnerdan baktığımda sıcaklık değerlerim normal ekran kartı kullanımımda bir sıkıntı yok darboğaz yapmıyor ama %1fps çok düşük ve cidd anlamda çoğu oyunda takılma yaşıyorum bana yardımcı olcak biri var mı iyi akşamlar herkese