Wraith Eva Kablosuz Kulaklık

lortarda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
541
Ekipmanlar konusunda en bilgisiz olduğum konu kulaklıklar. :D

Fiyat performans olarak Atk N9'u beğenmiştim.

Kağıt üzerindeki verilere bakılırsa sizce bu kulaklık 3kya deneyimlenmeli mi? Bilgili arkadaşlardan tavsiye almak isterim.

Ekipmanlar konusunda en bilgisiz olduğum konu kulaklıklar.

Fiyat performans olarak Atk N9'u beğenmiştim.

Kağıt üzerindeki verilere bakılırsa sizce bu kulaklık 3kya deneyimlenmeli mi? Bilgili arkadaşlardan tavsiye almak isterim.

valla bence hem iade politikası hemde sağlamlık açısından güven vermiyor dokunsan kırılır gibi

valla bence hem iade politikası hemde sağlamlık açısından güven vermiyor dokunsan kırılır gibi
İade politikası veya müşteri hizmetlerinden hiç bir sıkıntı yaşamadığım için markaya güveniyorum. Wraith ürettiği ilk part ürünlerde sıkıntılar olabiliyor ama bu kulaklık kağıt üzerinde nasıl onu öğrenmek istedim.

üst kısmı plastik sorun çıkartabilir
İade politikası veya müşteri hizmetlerinden hiç bir sıkıntı yaşamadığım için markaya güveniyorum. Wraith ürettiği ilk part ürünlerde sıkıntılar olabiliyor ama bu kulaklık kağıt üzerinde nasıl onu öğrenmek istedim.
ı

iade politikalari direk yok zaten :) , ve ayriyetden bu fiyatlara kablolu alman daha iyi olur.

Bu siteden mouse aldım ürünlerde sorun yok değilmi sadece satış sonrasında sorun var

iade politikalari direk yok zaten :) , ve ayriyetden bu fiyatlara kablolu alman daha iyi olur.
Niye hocam kablosuz daha mantıklı değil mi her konuda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu siteden mouse aldım ürünlerde sorun yok değilmi sadece satış sonrasında sorun var
Ürünlerde sorun olup olmadığını denemeden göremezsin hocam, teknoloji şans işidir kesinlikle sorunsuz gelecek diye bir şey yok. Satış sonrasında değil iade zamanında sıkıntılar çıkarıyorlar diye biliyorum.

Geri