Windows 10 Ltsc mi 11 mi Kurmaliyim

XxZeMaHSeRxX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
177
16 ram var ddr4 3200mhz
İ5 11400f rx 6500 xt
500 m2 ssd

Win 10 lstc midir ltsc midir onumu kullaniym yoksa kendi sitesinden 11 home yimi

bunu yeni gördüm, denemedim ama sıfırdan bir windows kuracaksan vidyodaki gibi w11 pro'ya şans verebilirsin

16 ram var ddr4 3200mhz
İ5 11400f rx 6500 xt
500 m2 ssd

Win 10 lstc midir ltsc midir onumu kullaniym yoksa kendi sitesinden 11 home yimi
eğer ram kullanımı çok önemliyse 10 ltsc daha iyi olabilir senin için bom boş uygulamalar yok ama güncelleme almıyor artık

eğer ram kullanımı çok önemliyse 10 ltsc daha iyi olabilir senin için bom boş uygulamalar yok ama güncelleme almıyor artık
Ram kullanimi onemli knk ya ben fazla oyunda uygulama da kullanmam ozmn 10 ltsc kuram
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama knk smdi ondada microsoft store felan kullanamiyon ya. Ben guncelden yana olayim en iyisi 11 home kurayim

Ram kullanimi onemli knk ya ben fazla oyunda uygulama da kullanmam ozmn 10 ltsc kuram

Ama knk smdi ondada microsoft store felan kullanamiyon ya. Ben guncelden yana olayim en iyisi 11 home kurayim
microsoft store kullanırsın niye kullanamiyon manuel indiriyosun microsoft store u ben 11 ltsc iot enterprise sürümünde öyle yapmıştım

İki türlü de bunu kullanmanı öneririm. Bloati baya azaltiyor ram olarak illa işine yarar. Ben her windows indirdigimde direkt bunu kullanıyorum ilk iş.

https://github.com/ChrisTitusTech/winutil

Kod açık kaynaklı githubtan ayrıca baya bir microsoftun takip sistemini kapatıyor gizlilik için de işine yarar.

işlemcin eski sana windows 10 ltsc de gider

Geri