Dezavantajı şu hocam en önemlisi garantisi olmayacak ve coil whine gibi bir durum olursa iade değişim şansı olmuyor. Fiyata gelirsek güzel fiyat alınır bence.Ortalama 30-35 k arasında olan Asus prime rtx5070 ekran kartı yurt dışı açılmamış kutu olarak 22 civarına alınır mı?
Yurt dışı ekran kartı almanın dezavantajları neler?
bizde de 1-2 teknik servis dışı coil whine garanti kapsamına sokmuyorlar büyük bir kaybı yok bana kalırsaDezavantajı şu hocam en önemlisi garantisi olmayacak ve coil whine gibi bir durum olursa iade değişim şansı olmuyor. Fiyata gelirsek güzel fiyat alınır bence.
Ama direk memnun kalmadım diyip iade şansı var burda.bizde de 1-2 teknik servis dışı coil whine garanti kapsamına sokmuyorlar büyük bir kaybı yok bana kalırsa
aradaki fark tolere edebilir gibi geldi bana fabrikasyon bir sorun olmadıkçaAma direk memnun kalmadım diyip iade şansı var burda.
Bedava bu arada garantiyi salla bu kartlara kolay kolay bir şey olmaz coil wine her kartta var önemsenmeyecek bir nokta ben olsam alırdım ama gerçekten sıfır ise ve satıcısı güvenilir ise çünkü her yer dolandırıcı sadece elden yap alışverişini önden para falan gönderme sakınOrtalama 30-35 k arasında olan Asus prime rtx5070 ekran kartı yurt dışı açılmamış kutu olarak 22 civarına alınır mı?
sahibindenden ss almış yüksek ihtimal kartı yurt dışından getiren biri sahibindenden satıyorAlacağın yer?
Sahibinden de fakat satıcı bulunduğum şehirde olduğundan elden kontrol edip alabilirimAlacağın yer?
Elden kontrol et üzerindeki seri numarası ile global garantisine bak faturasını talep et yurtdışıda olsa kutuyu açıp statik poşetinden kartın arka plakasındaki seri numarasınada bak eşleşiyor mu kutudaki ile bantları açılmış mı falan bak işte herşeyeSahibinden de fakat satıcı bulunduğum şehirde olduğundan elden kontrol edip alabilirim
Açılmamış riskli hocam.Ortalama 30-35 k arasında olan Asus prime rtx5070 ekran kartı yurt dışı açılmamış kutu olarak 22 civarına alınır mı?