Iphone 15 Hızlı Pil Bitmesi

Selim1612

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar 2 gün önce iphone 15 aldım. Daha önce de bir yerde görmüştüm telefon ilk açıldığında batarya kendine gelene kadar şarj hızlı biter diye. Bu doğru mu ne kadar sürede batarya normale döner? Şuan hızlı bitiyor.

İphone 15 zaten bataryası küçük. Batarya konusunda pek bir şey bekleme. 1 ay sonunda batarya optimize olur normale döner.

İphone 15 zaten bataryası küçük. Batarya konusunda pek bir şey bekleme. 1 ay sonunda batarya optimize olur normale döner.
oyun oynayan birisi değilim sadece sosyal medya 1 günü mü çıkarmaz mı hocam

Merhabalar 2 gün önce iphone 15 aldım. Daha önce de bir yerde görmüştüm telefon ilk açıldığında batarya kendine gelene kadar şarj hızlı biter diye. Bu doğru mu ne kadar sürede batarya normale döner? Şuan hızlı bitiyor.
5G'den 4G'ye çekiniz.

ilk açıldığında dosyalar vs yapar arka planda vs ondan pil bitebilir normal aynı şekil güncellemelerde vs de olur pilin hızlı bitmesi normal 2-3 hafta tahminimce biraz zaman sonra baktınız bir sorun var o zaman apple a götürürsünüz ama şuanlık normal
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oyun oynayan birisi değilim sadece sosyal medya 1 günü mü çıkarmaz mı hocam
çıkarır ama sosyal medyayı ne kadar kullanıyorsanız onada bağlı

ilk açıldığında dosyalar vs yapar arka planda vs ondan pil bitebilir normal aynı şekil güncellemelerde vs de olur pilin hızlı bitmesi normal 2-3 hafta tahminimce biraz zaman sonra baktınız bir sorun var o zaman apple a götürürsünüz ama şuanlık normal
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çıkarır ama sosyal medyayı ne kadar kullanıyorsanız onada bağlı
5 saat civarı

Öyle bir şey yok ama iphone 15 artık bir tık eskide kalmaya başladığı için ve ios 26 da halen çok sorunlu olduğu için hızlı bitmesi normal olabilir.

hocam şarj işini nasıl halledeyim yatacağım zaman gece 6-7 saat şarjda kalsa bir sıkıntı olur mu?
BU şarj konusu telefonlar için geneldir.

%15in altına düşürme, %80'in üstüne de pek çıkma. 15 olunca şarja tak, 80 olunca çek.

Telefonun uzun süre %100 de kalması da sağlıklı değil. Sen de onun ayarı var mı bilmiyorum ama mesela ben de şöyle bir ayar var
13148.webp

ben iphone 16 alalı 2 ay oldu şuanda 47 48li devirlerdeyim ekran süren ne kadar gün içinde arka planda yenilenen uygulamaları kapattın mı

Geri