Amazon İade Kabul Eder mi ?

e m r e

80+ Silver
Reaksiyon skoru
690
Arkadaşıma aldıgmız huawei freebuds 5i yi iade etmek etmek istiyormuş beğenmediği için dediği kadarıyla kulaklıgı 20 dk kullanmış ce cıkarırken kulaklık kutusunun etrafına beyaz bir bant gibi bir şey çekmişler onu hafif yırtmış yarın göndericekmiş iade kabul edılır mi

Normal fare, klavye, telefon, laptop vs iade ettim zamanında amazona. Hicbir sorun yasamadim ama büyük ihtimal kulaklık "sağlık urunu" olarak gecer. Kulakici kulaklığı bozuk, arizali olmadigi surece kabul edeceklerini sanmam

Şansını dene belki kabul ederler ama kulaklıkta durum farklı üstteki arkadaşlar belirtmiş zaten

Şahsım adına şunu söyleyebilirim ki asla ama asla herhangi bir yerine zarar verdiğim bir cihazı beğenmedim diye iade etmeye çalışmam. Etik değil en başta ki o ürünü satan insan da ettiği karla evine ekmek götürme çabasında. 2. El garantili ürün diye Sahibinden’de falan satmaya çalış

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Arkadaşıma aldıgmız huawei freebuds 5i yi iade etmek etmek istiyormuş beğenmediği için dediği kadarıyla kulaklıgı 20 dk kullanmış ce cıkarırken kulaklık kutusunun etrafına beyaz bir bant gibi bir şey çekmişler onu hafif yırtmış yarın göndericekmiş iade kabul edılır mi
Fuxi h3 almıştım alanlar garip bir şekilde övüyor diye meraktan, malzeme kalitesi çok kötüydü yarım saat bile kafamda kalsa ağrı yapıyordu. Ertesi gün belki iade alırlar diye yolladım kabul ettiler. Satıcı Amazonun kendisiyse büyük ihtimal geri alıyor.

Şahsım adına şunu söyleyebilirim ki asla ama asla herhangi bir yerine zarar verdiğim bir cihazı beğenmedim diye iade etmeye çalışmam. Etik değil en başta ki o ürünü satan insan da ettiği karla evine ekmek götürme çabasında. 2. El garantili ürün diye Sahibinden’de falan satmaya çalış
Zarar verme yok zaten. Beğenmemiş bana sordu bende konusunu açmak istedim söylerim ekstra temizleyip kutulayabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,130
Üyeler
196,900
Son üye
RyzeMontero
Geri