1BYPanda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 127
Hocam mousepadden dolayı olabilirmi bide düz bir şekilde masaya bağlayıp deneyin.Resimde gördüğünüz gibi sol tarafına kağıt girmezken sağ tarafına baya giriyor ilerde bu baya yamulur belki diye düşündüm kolun yeriylede alakalı olabilir mi kasanın hemen yanında yani ağırlık çoğunlukla masanın sağında
kolun ve monitörün ağırlığı diğer tarafa yaslanmasına neden oluyor.Resimde gördüğünüz gibi sol tarafına kağıt girmezken sağ tarafına baya giriyor ilerde bu baya yamulur belki diye düşündüm kolun yeriylede alakalı olabilir mi kasanın hemen yanında yani ağırlık çoğunlukla masanın sağında
Fizik hocan kimdi veya var mıydıResimde gördüğünüz gibi sol tarafına kağıt girmezken sağ tarafına baya giriyor ilerde bu baya yamulur belki diye düşündüm kolun yeriylede alakalı olabilir mi kasanın hemen yanında yani ağırlık çoğunlukla masanın sağında
Hocam mousepadden dolayı olabilirmi bide düz bir şekilde masaya bağlayıp deneyin.
Mouse padsiz denemiştim hocam aynısı olmuştu biraz baktım çoğu kişide böyleymiş normal yanimouse padı çıkart altından direkt masaya montajla