RxCronos27
80+
- Reaksiyon skoru
- 94
Valla hocam hiç oynamadım bişey diyemem yaniÜcretsiz olup bu kadar pahalı olan bir oyun yok ya.
sadece eskiden küfürden filan ban yiyenleri affediyorlar ya hile vs yok demem o ki o zamanlardan ban yiyenler zaten açtırmıştır küfürden ban yiyip 10 yıl ban alamazsın yaÖncelikle ben metin2 oynamıyorum ve evet eskide kaldı pek oynayan kalmadı günümüze kıyasla.
Oynayan olur olmaz sadece bilgilendirme olsun diye paylaşıyorum lütfen gelipde oynayan kaldımı vs yazmasın.
Şu internette gördüğüm mistik item çoğaltma hilesimi (Kardeşim o +10 dolunayı ver bana çoğaltıp 1ini sana vercem)10 yıl önce sonsuz item hilesi yapmıştım. Geri dönme zamanı geldi galiba
Hileden yiyenlerin açılmıyor knkm10 yıl önce sonsuz item hilesi yapmıştım. Geri dönme zamanı geldi galiba
şu oyunu 30lwl elemanların ruh vuruşunu P yapıp yıllarca emek verdiğim hesabıma tek attıkları zaman silmiştim. 75 lwldim daha benim ruh vuruşum P değildi : D millet 25 30 seviyede P yapmaya başlamışlardı . Yakın zamanda bir gireyim dedim 5 10 lwl adamlar +9 keşiş ve kılıçla dolaşıyorlar. Canları nasıl sıkılmışsa boş beleş itemleri bile +9 yapmışlar.Öncelikle ben metin2 oynamıyorum ve evet eskide kaldı pek oynayan kalmadı günümüze kıyasla.
Oynayan olur olmaz sadece bilgilendirme olsun diye paylaşıyorum lütfen gelipde oynayan kaldımı vs yazmasın.