Windows 10'a Geçilir mi?

hizmetleri falan fistan kapat demişsin ya hani, Zaten konunun başında şunu demişim: "IoT Enterprise'lar AtlasOS'ler şunlar bunlar denedim ama hepsi aynı kadere mahkum."
Ben sana zaten hizmetleri kapatınca kurtulursun demedim. Windows 11 kullanmak zorundasın bari hizmetleri kapat az buçuk ucundan bir şey kopar dedim.

Ben sana zaten hizmetleri kapatınca kurtulursun demedim. Windows 11 kullanmak zorundasın bari hizmetleri kapat az buçuk ucundan bir şey kopar dedim.
hocam IOT Enterprise ne demek biliyor musun? Çünkü bilmediğini varsayıyorum bunda ve custom OS'lerde zaten tahmin edip edemeyeceğin tüm gereksiz hatta gerekli hizmetler bile kapalı. Windows 11 Iot Enterprise diye de custom rom diye de yazmışım zaten nesini anlamadın :D

hocam IOT Enterprise ne demek biliyor musun? Çünkü bilmediğini varsayıyorum bunda ve custom OS'lerde zaten tahmin edip edemeyeceğin tüm gereksiz hatta gerekli hizmetler bile kapalı. Windows 11 Iot Enterprise diye de custom rom diye de yazmışım zaten nesini anlamadın :D
Anlamak mı istemiyorsun yoksa dalga mı geçiyorsun? Kendi ihtiyaçlarına göre Windows kullanmak zorunda olduğunu söyledin. Ben de dedim ki o zaman Windows 11'i biraz kısarak kullan yapacak bir şey yok. Gelmişsin hala "Dostum okumadın mı, her şey kapalı versiyonu dahi kullandım." diyorsun. Napayım dostum oturup sana özel işletim sistemi mi yazayım? Linux kullanamıyorsan seve seve Windows kullanacaksın.

Merhaba gerçekten Windows 11'in şişip şişip hantallaşmasından çok sıkıldım artık. IoT Enterprise'lar AtlasOS'ler şunlar bunlar denedim ama hepsi aynı kadere mahkum.
Beni tek korkutan 2026 Ekim'de NVIDIA driver desteği almayacakmış artık Windows 10'da (güvenlik güncellemeleri hariç Windows Update tarafında da böyleymiş.)
Ne diyorsunuz ne yapmalıyım?
enterprise ltsc daha az ram yiyo ama ondan niye memnun olmadın ve 10 a geçilmez bence artık oyunların sistem gereksinimlerinde min da bile win 11 yazmaya başladı

Uygunsuz davranış
Anlamak mı istemiyorsun yoksa dalga mı geçiyorsun? Kendi ihtiyaçlarına göre Windows kullanmak zorunda olduğunu söyledin. Ben de dedim ki o zaman Windows 11'i biraz kısarak kullan yapacak bir şey yok. Gelmişsin hala "Dostum okumadın mı, her şey kapalı versiyonu dahi kullandım." diyorsun. Napayım dostum oturup sana özel işletim sistemi mi yazayım? Linux kullanamıyorsan seve seve Windows kullanacaksın.
Birader sen fenerbahçeli falan mısın ? Anlamıyor musun ? kapatsam ne yazar kendi kullanım şeklime göre zaten en baba customları kullanmışım en baba ltsc iot enterprise'ları kullanmışım daha kendi kullanımıma göre dibine kadar kıssam ne yazar? sen daha custom windows'un iot enterprise'ın ne olduğunu bilmiyorsun ki? Allah aşkına şu gözlüklerini çıkarıp dudağındaki havayı azıcık indirgede gerçekleri gör kanka şaka mısın sen :D Sen linux işletim sistemini bırak pardus kernel'i yazamayacak kadar bilgisizsin. rezil ettin zaten kendini bir şey dememe gerek yok :D
Microsoft'un oğlu ya kanzim benim nasıl da sinirlendi microsoft'u eleştirince :D feeemboy

tema karanlık olduğu için zar zor okudum. Ben win 10da epey takıldım artık güncelleme desteği haberini görünce geçtim 11e fazla zorlamanın anlamı yok yarın öbür gün 12 çıkartacaklar her türlü geçirecekler bizi
1780608049218.webp

hocam böyle yapın

Birader sen fenerbahçeli falan mısın ? Anlamıyor musun ? kapatsam ne yazar kendi kullanım şeklime göre zaten en baba customları kullanmışım en baba ltsc iot enterprise'ları kullanmışım daha kendi kullanımıma göre dibine kadar kıssam ne yazar? sen daha custom windows'un iot enterprise'ın ne olduğunu bilmiyorsun ki? Allah aşkına şu gözlüklerini çıkarıp dudağındaki havayı azıcık indirgede gerçekleri gör kanka şaka mısın sen :D Sen linux işletim sistemini bırak pardus kernel'i yazamayacak kadar bilgisizsin. rezil ettin zaten kendini bir şey dememe gerek yok :D
Microsoft'un oğlu ya kanzim benim nasıl da sinirlendi microsoft'u eleştirince :D feeemboy
Dostum Linux kullanmıyorsan Windows 11'den başka seçeneğin yok gibi basit bir şey diyişimden bile bu denli laflara kadar düşecek adamsan sana yazık gerçekten. Windows 11'i hangi hafif sürümlerle denediğin umurumda değil. Sen bize Windows 10'a geçmeli miyim diye bir soru sormuşsun. Ben de sana cevap olarak kullandığın programlar Linux'ta yoksa Windows 11'den devam et dedim. İster vanilla kullan istersen winutil kullan istersen başka bir sürüm dene umurumda değil dostum. Windows 11 kullan diyorum hala gelip bana hayatındaki tek başarıymışcasına denediğin Windows sürümlerini yazıyorsun. Windows 10 ve Linux kullanamayacağına göre seve seve Windows 11 kullanacaksın dostum, bunu diyorum. Hala gelip boş boş ithamlarda bulunuyorsun. Gelip gözlüğüme dudağıma laf atacak kadar düşük olma lütfen. Madem fikir soruyorsun cevap aldığında da eyvallah de geç, fikrini değiştiremeyeceksek ve onu ölümüne savunacaksan gelip konu açma burada. Git Windows 11'in o denediğin sürümler ve Linux haricinde ne buluyorsan git indir dene, tabi bulabilirsen :D Hala istediğin şekilde kullanamıyorsan da git bilgisayar kullanma veya o kullandığın programlardan feragat et ben napayım? Biz binlerce insanlar vanilla Windows kullanırken bu kadar zırlamıyoruz senin gelip yaptığın laflar gerçekten komik gözüküyor. Bilgisayarın 1GB fazla RAM yesin bu kadar takma kafaya.

Windows 10'u da microsoft defender üzerinden yavaşlatıyor. Güvenlik güncellemesi dedikleri, defender halâ güncelleniyor. Başka bir Antivirüs satın alıp defender'i devre dışı bırakmalısın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Win 11 de kalıp RAM yükseltmeni tavsiye ederim.

Windows 10 kur keyfine bak kardeşim. Güncelleme gitse de ne olacak yani :). Her güncelleme de fps değerin düşüyor, her güncellemede daha az performans alıyorsun. Sıkıntı yok yani. Stabil hızlı çalışıyorsa Windows 10 kur devam et. 11 e son bir güncelleme yaptılar ama 11 çok kararsız. 1 güncelleme sonrası her şey bozulabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,552
Üyeler
196,990
Son üye
Invader230
Geri