5070 Ti ve Ryzen R7 7800x3d Toplama Tavsiye

shxck

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba, 5070ti ekran kartı ve r7 7800x3d sistem toplamak istiyorum. Parça önerilerinizi bekliyorum. Ekran kartı kısmında Slim modelleri tercih etmiyorum. İndirim kovaladığım dönemdeyim ama giriş seviyesi parçalar istemiyorum. aklımda bir kaç parça var
ekran kartı için msi shadow 3x oc
işlemci şuan pttavm de 13100 küsüre geliyor ama taksit yapınca 14bin oluyor almalı mıyım?
ram 32gb (2x16) 6000mhz cl30 düşünüyorum.
soğutma olarak Thermalright Phantom Spirit 120 SE veya f/p parasına değecek sıvı soğutucu (240mm, 360mm farketmez)
anakart, psu, kasa kısmı kafamı karıştırıyor. önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba, 5070ti ekran kartı ve r7 7800x3d sistem toplamak istiyorum. Parça önerilerinizi bekliyorum. Ekran kartı kısmında Slim modelleri tercih etmiyorum. İndirim kovaladığım dönemdeyim ama giriş seviyesi parçalar istemiyorum. aklımda bir kaç parça var
ekran kartı için msi shadow 3x oc
işlemci şuan pttavm de 13100 küsüre geliyor ama taksit yapınca 14bin oluyor almalı mıyım?
ram 32gb (2x16) 6000mhz cl30 düşünüyorum.
soğutma olarak Thermalright Phantom Spirit 120 SE veya f/p parasına değecek sıvı soğutucu (240mm, 360mm farketmez)
anakart, psu, kasa kısmı kafamı karıştırıyor. önerilerinizi bekliyorum.
Hocam giriş segment ekran kartı istemiyorum diyip dünyanın en kötü 5070Ti modelini seçmişsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ursa

İşlemciyi 7800x3d ve soğutucuyu 360mm olarak güncelleyebilirsin.
ramden 2 tane ekleyemiyor muyum? bir de kasa olarak psu'lu ise kaliteli bir psu kullanmak istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam giriş segment ekran kartı istemiyorum diyip dünyanın en kötü 5070Ti modelini seçmişsiniz.
pek haşır neşir değilim, ventus daha giriş seviye sanırım. önerdiğin bir ekran kartı var mı? markası önemsiz. palit gamingpro modelini alacaktım fakat s modellerinin soğutma blokları daha küçük olduğu için almadım normal modelini bulamadım. gamerock modeli de piyasada yok. güzel bir fp ekran kartı tavsiye edebilirsen sevinirim.

bu arada işlemciyi 14binden almalı mıyım yoksa beklemeli miyim? (taksitle 14 oluyor)

ramden 2 tane ekleyemiyor muyum? bir de kasa olarak psu'lu ise kaliteli bir psu kullanmak istiyorum.

pek haşır neşir değilim, ventus daha giriş seviye sanırım. önerdiğin bir ekran kartı var mı? markası önemsiz. palit gamingpro modelini alacaktım fakat s modellerinin soğutma blokları daha küçük olduğu için almadım normal modelini bulamadım. gamerock modeli de piyasada yok. güzel bir fp ekran kartı tavsiye edebilirsen sevinirim.

bu arada işlemciyi 14binden almalı mıyım yoksa beklemeli miyim? (taksitle 14 oluyor)
Hocam shadowda ventusta rezalet modeller hatta tr deki en kötü modeller olabilirler. Ayrıca ekran kartı seçerken official sitesinden boyutlarına bakmanı tavsiye ederim. Shadowda ventusta SFF kart. İsminde yazmadığı için insanlar büyük kartlar sanıyor aslında ufacık kartlar.

Shadow da slim bir model ve slimler arasındada kötü bir model hatta windforce ile yarışır kötülükte ventustan da kötü bir bir kart uzak durun bu 3 eşekten

60k bandına kadar SFF olmayan sadece bu model var https://www.akakce.com/ekran-karti/...-v-256-bit-gddr7-16-gb-fiyati,1088131334.html

2 yada 3 Hafta önce incehesap gaming gecesinde Asus TUF 5070Ti modelini 52.000 TL ye verdi takip et belki yine verir.

böyle bişey bekliyorum. olmadı bütçeyi 60 lara doğru çıkartıcaz artık.
Gerek yok battle ax tuf dengi soğutmaya sahip kart alın geçin 60 lara çıkarsanız indirimde solid core 5080 yada x3 oc 5080 yakalarsınız vapor chamberlı mis gibi kartlar

Tavsiye vermek için açtım, giriş segment istemiyorum shadow x3 istiyorum yazısını görünce yorulmaya değmeyeceğini karar verdim. Arkadaşa tavsiye verme konusunda şansını denemek isteyenlere de bol şans

Tavsiye vermek için açtım, giriş segment istemiyorum shadow x3 istiyorum yazısını görünce yorulmaya değmeyeceğini karar verdim. Arkadaşa tavsiye verme konusunda şansını denemek isteyenlere de bol şans
Dostum zaten bilmediğim için tavsiye istiyorum ya hani, bilsem neden tavsiye isteyeyim sadece aklımda olan kartı yazmışım :)

Dostum zaten bilmediğim için tavsiye istiyorum ya hani, bilsem neden tavsiye isteyeyim sadece aklımda olan kartı yazmışım :)
Seni yermiyorum mentaliteye karşıyım. Bilgisi olmayan birine bir şeyleri izah etmek çok kolayken, bilgim yok ama şu olsun diyen kimseye bir şeyin iyisini kötüsünü açıklamak imkansız ne yazık ki

Seni yermiyorum mentaliteye karşıyım. Bilgisi olmayan birine bir şeyleri izah etmek çok kolayken, bilgim yok ama şu olsun diyen kimseye bir şeyin iyisini kötüsünü açıklamak imkansız ne yazık ki
şu olsun dediğim bir şey yok ortada. ben buraya sizin düzeltmeniz için yazıyorum. kanka bak bu kart iyi değil şunu alsan daha iyi gibisinden. ama direkt konuyu görüp cevap yazmayadabilirmişsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,315
Üyeler
196,926
Son üye
EmX0
Geri