🔥İndirim Colorful Cvn B650 Gamıng Frozen V14 Ddr5 7600mhz Matx Anakart 7470tl Dip Görünüyor

MTKrz

80+
Reaksiyon skoru
153
1780640587168.webp

Büyükşehir şehir planlaması gibi her yeri apartmanlı anakart yapmışlar baya zengin görünüyor. Üstteki linkten kontrol edebilirsiniz ATX kasası olup anakart arayanlar için güzel fırsat
PEŞİNE 6 AY TAKSİT OLMASI BAYA İYİ
İDEFİXTE TÜRK TELEKOM 300TL KUPON OLAYI VARDI DEVAM EDİYOR MU BİLMİYORUM ONLA DA DEĞERLENDİRİLİR
ÜRÜN LİNKTEKİ ATX OLAN DEĞİL MATX KART OLARAK GELİYORMUŞ
1780648409711.webp

Son düzenleme:
Daha önce paylaşıldı diye hatırlıyorum sanki,

TT kodu ile 300 daha düşer.

Çok güzel anakart.

Mukemmel anakart 19 faz süper bu paraya bedava iyi ki millet msi asus aliyor :D Ben 3 senedir bu markadan devam ucuzdan ucuzdan hemde :D

Sata ve Ram slotlarını boyamak çok mu masraflı ya

Alıntıyı görüntüle
https://www.colorfulgroup.com/home/productlist?mid=84&categoryids=3377 (kartın iki versiyonu var hangisi bilmiyorum)
Büyükşehir şehir planlaması gibi her yeri apartmanlı anakart yapmışlar baya zengin görünüyor. Üstteki linkten kontrol edebilirsiniz ATX kasası olup anakart arayanlar için güzel fırsat
PEŞİNE 6 AY TAKSİT OLMASI BAYA İYİ
İDEFİXTE TÜRK TELEKOM 300TL KUPON OLAYI VARDI DEVAM EDİYOR MU BİLMİYORUM ONLA DA DEĞERLENDİRİLİR

İncehesap kendi sitesinde ATX anakart yok bu anakart matx olmasın?

Büyük ihtimalle bu anakart matx olarak gelecek sana kendi sitelerinde ATX stoğu göremedim
dolandırıcılık olmaz mı bu ya. fiyatları sitesityle tam aynı değil ama tt koduyla aynı oluyor. mAtx gelirse geri yollamak mantıklı olur mu? atx olsa iyi olur matx ile derdim olmsz. amacım fiyatperformans olarak kapatmak anakart işini

dolandırıcılık olmaz mı bu ya. fiyatları sitesityle tam aynı değil ama tt koduyla aynı oluyor. mAtx gelirse geri yollamak mantıklı olur mu? atx olsa iyi olur matx ile derdim olmsz. amacım fiyatperformans olarak kapatmak anakart işini
İncehesap e-ticaret yerlerinde görselleri, bilgileri pek doğru olmuyor. Ben sitesine bakıyorum stok varsa o ürünün doğru olduğunu varsayıyorum. Ama stok yoksa muadil başka ürün varsa o ürün oluyor genelde. Ama inşallah ATX dir

İncehesap kendi sitesinde ATX anakart yok bu anakart matx olmasın?
Şimdi geldi bize m-ATX geldi iade edicez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi geldi bize m-ATX geldi iade edicez

Ekler

• 1000123674.webp
    1000123674.webp
    505.1 KB · Hit: 54
Geri