🔥İndirim Colorful Cvn B650 Gamıng Frozen V14 Ddr5 7600mhz Matx Anakart 7470tl Dip Görünüyor

Colorful CVN B650 Gaming Frozen V14 modelinin hem ATX hem de mATX (Micro-ATX) olmak üzere piyasada iki farklı boyutu (form faktörü) mevcuttur. Satın alırken ismindeki "M" harfine dikkat etmeniz gerekir:

CVN B650 GAMING FROZEN V14: Bu model standart ATX boyutundadır (büyük boy). 3 adet M.2 SSD yuvası ve 16+2+1 fazlı daha güçlü bir VRM beslemesi bulunur.

CVN B650M GAMING FROZEN V14: İsmindeki "M" takısı olan bu model ise Micro-ATX (mATX) boyutundadır (orta boy). 2 adet M.2 SSD yuvası ve 12+2+1 fazlı VRM beslemesine sahiptir.

Depolama Farkı (M.2 SSD Yuvaları)
  • ATX (Düz Model): Toplam 3 adet M.2 SSD yuvası bulunur.
  • mATX (M Modeli): Toplam 2 adet M.2 SSD yuvası bulunur.

PCIe Yuvaları (Genişleme Slotları)
  • ATX (Düz Model): Ekran kartı haricinde ses kartı, ağ kartı gibi bileşenler takabilmeniz için fazladan PCIe x1 ve x16 yuvaları barındırır.
  • mATX (M Modeli): Alan dar olduğu için daha az PCIe yuvasına sahiptir.
Arka Panel Ses Çıkışları
  • ATX (Düz Model): Arka panelinde gelişmiş ses sistemleri için 6 adet ses jakı (Audio Connectors) yer alır.
  • mATX (M Modeli): Arka panelinde standart 3 adet ses jakı bulunur.
Fan ve Bağlantı Başlıkları (Header)
  • ATX (Düz Model): Kasa içi fanları ve RGB şeritleri doğrudan anakarta bağlamanız için sunulan pin başlıklarının sayısı mATX modeline göre daha fazladır.

Farkı görmek isteyenler için

Son düzenleme:
kalın hesap şaşırtmadı , kart güzel görünüyorduda m geliyormuş işte ...

Colorful CVN B650 Gaming Frozen V14 modelinin hem ATX hem de mATX (Micro-ATX) olmak üzere piyasada iki farklı boyutu (form faktörü) mevcuttur. Satın alırken ismindeki "M" harfine dikkat etmeniz gerekir:

CVN B650 GAMING FROZEN V14: Bu model standart ATX boyutundadır (büyük boy). 3 adet M.2 SSD yuvası ve 16+2+1 fazlı daha güçlü bir VRM beslemesi bulunur.

CVN B650M GAMING FROZEN V14: İsmindeki "M" takısı olan bu model ise Micro-ATX (mATX) boyutundadır (orta boy). 2 adet M.2 SSD yuvası ve 12+2+1 fazlı VRM beslemesine sahiptir.

• ATX (Düz Model): Ekran kartı haricinde ses kartı, ağ kartı gibi bileşenler takabilmeniz için fazladan PCIe x1 ve x16 yuvaları barındırır.
Arka Panel Ses Çıkışları
  • ATX (Düz Model): Arka panelinde gelişmiş ses sistemleri için 6 adet ses jakı (Audio Connectors) yer alır.
  • ATX (Düz Model): Kasa içi fanları ve RGB şeritleri doğrudan anakarta bağlamanız için sunulan pin başlıklarının sayısı mATX modeline göre daha fazladır.

Tamamen incehesap'ın suçu bu ilanda b650 yazıyordu ve resimde gözüken üründe b650'ydi yanlış ürün gelen arkadaşlara üzüldüm.

iade edersem ne alcağımı bilmiyorum etmemeyi düşünüyorum. Sıkıldım biraz bu süreçlerden

Ekler

• 1000068254.webp
    1000068254.webp
    479.7 KB · Hit: 29
Şimdi geldi bize m-ATX geldi iade edicez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam sende pcie5x 16 slotunun tırnakçığı açılıyor mu rahatça? Ram ve pcie4x4 slotu açılıyor çıt diye ama pcie5 olan acılmıyor bastırmak da istemiyorum. biraz daha bastırınca açıldı. bir sıkıntı yok gibi duruyor. atx ya da matx olmasının benim için çok önemi yoktu ama satıcının antin kuntin iş yapması rahatsızlık verdi.

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle bu anakart matx olarak gelecek sana kendi sitelerinde ATX stoğu göremedim
Evet ben aldım M-ATX geldi. İade edeceğim.

iade edersem ne alcağımı bilmiyorum etmemeyi düşünüyorum. Sıkıldım biraz bu süreçlerden
Kart çok güzel ama kasada boşluk yapacak. Ne kadar boşluk yapacağını kestiremiyorum ama fiyatına çok güzel anakart

Servise yonlendirecekler. İade süreci biraz uzun olabilir
Servis neden hocam

Son düzenleme:
hocam sende pcie5x 16 slotunun tırnakçığı açılıyor mu rahatça? Ram ve pcie4x4 slotu açılıyor çıt diye ama pcie5 olan acılmıyor bastırmak da istemiyorum. biraz daha bastırınca açıldı. bir sıkıntı yok gibi duruyor. atx ya da matx olmasının benim için çok önemi yoktu ama satıcının antin kuntin iş yapması rahatsızlık verdi.
Hiç denemedim paketleyip iade oluşturdum

Arka Panel Ses Çıkışları

Sistem full beyaz matx ler sırıtıyor çirkin duruyor ondan istemedim

Alıntıyı görüntüle
Büyükşehir şehir planlaması gibi her yeri apartmanlı anakart yapmışlar baya zengin görünüyor. Üstteki linkten kontrol edebilirsiniz ATX kasası olup anakart arayanlar için güzel fırsat
PEŞİNE 6 AY TAKSİT OLMASI BAYA İYİ
İDEFİXTE TÜRK TELEKOM 300TL KUPON OLAYI VARDI DEVAM EDİYOR MU BİLMİYORUM ONLA DA DEĞERLENDİRİLİR
ÜRÜN LİNKTEKİ ATX OLAN DEĞİL MATX KART OLARAK GELİYORMUŞ
Alıntıyı görüntüle

İdefixte worldcard için 6 taksit olayı iyi TTelekom kampanyasıyla, iade&arıza durumunda da idefix fena değil ama satıcıya da bağlı. Ben xdrive koltuk almıştım beğenmedim montajını sökerken de baya zarar verdim ve makina yağı bulaştırdım alt kısımdaki bezimsi yerlere yine de iade aldı idefix üzerinden Xdrive

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,103
Üyeler
197,126
Son üye
Emirh4nn
Geri