thepublicman
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,707
- Konu Sahibi Konu Sahibi
giriş model evetHem Gen3 hem DRAM yok. Fiyat ok ama donanımı modernleştirilmiş HDD ayarında.
giriş model evetHem Gen3 hem DRAM yok. Fiyat ok ama donanımı modernleştirilmiş HDD ayarında.
Ayla Hanım'ın markasımıydı bu hık hık diyorduyafiyatını bilmemde 24 nisanda şunu paylaştım kimse beğenmedi 110k iops değerli ssd ye çok iyi fiyat demek biraz ne bileyim artık kafayı yedik herhalde ssdsizlikten ramsizlikten.
HIKSEMI Future NVME GEN4 2TB 7450/6750 MB/s Hız M.2 PCIE 4.0 DRAMSİZ 9999 TL
Ayla hanım kim?Ayla Hanım'ın markasımıydı bu hık hık diyorduya![]()
valla 2.elde bile yok bu fiyat garantili sıfır ürün m2 sonucda gaming için inanılmaz farkı olmaz bence hız acısından ben aldımalınır mı? beyler oyun yükleyecem sadece depolama lazım iş görürmü
ben hala gen 3 kioxia kullanıyorum fiyatlar yüzünden, idarelik 1tb 4k-4.5k olsa alınabilir de 2tb gen 3 için bu kadar para gömmek ilerisi için nasıl olur bilmiyorumHem Gen3 hem DRAM yok. Fiyat ok ama donanımı modernleştirilmiş HDD ayarında.
hocam bu büyük ihtimalle iptal yer satıcısı amazon değildisabah bunu alabilen oldumu? 2tb
Alıntıyı görüntüle
Alamayınca cıktım siteden hocam bakmadım satıcısına oyleyse dogrudurhocam bu büyük ihtimalle iptal yer satıcısı amazon değildi
Dram var onda, bunda yok. Bende Sata SSD var o da yetiyor mesela ama Dram var. Dram olmayan SSD zaten yavaş olur üstüne bir de eski nesil ise işkence.ben hala gen 3 kioxia kullanıyorum fiyatlar yüzünden, idarelik 1tb 4k-4.5k olsa alınabilir de 2tb gen 3 için bu kadar para gömmek ilerisi için nasıl olur bilmiyorum
ben sordum satıcıya elimizde olmayan bi üründü amazon kaynaklı problem olmus dedialınmıyotdu satıcı da vizyon bilgisayar alan olduysa da iptal eder
Vatan bilgisayar eskiden neredeyse her karta 3-6 taksit yapardı. Listeye bakıyorum Halk bankası var. Yapıkredi yok. Gen3 ürün.mevcut en ucuz 2 tb ssd bence ihtiyacı olana iyi fiyat daha iyisi en az 10k
vatan ve vade farksız taksit avantajı da var