EyvallahSağol hocam buldum arkadaşta.
EyvallahSağol hocam buldum arkadaşta.
hocam psu model nedirDostlar merhaba. Yıllardır hayalimdeki dikey ekran kartlı sistemi kurmaya karar verdim.
Ama dün gece bir kaç sorun yaşadım.
1-Lian li tl fan egzoz fana sığmıyor;
120’lik olmasına rağmen hiçbir koşulda fan sığmıyor.
En son çare olarak yandan menteşeye tutturdum.
Kasa kapağı ise zar zor kapandı. Ama vida kasayı çizmiş kapatırken kskskslsld.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
2- Bu sorun ise sıvı soğutma. Arctıc tasarımı öyle bir yapmış ki. Ekran kartı dikey olarak takılırken sıvı soğutma boruları kartın takılmasını engelliyordu. Bende soğutmayı ters taktım. Ama sorun olur mı fikrim yok ksksksls.
Alıntıyı görüntüle
3- En önemli sorun ise bu. Dikey aparata ekran kartı sığmıyor. Sebebi ise turbo tuşu. Rx 590 vardı evde denedim tekte oturdu. Ama colorful 5070 ti oturmuyor. Önerisi olan var mı? Bug’da kaldım. Bütün önerilere açığım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
@shaco27 @achardir @Mehmet Yılmaz @Emir Aydın @Che_ @B1L0 @Emre Zengin @Tayfunns @BixiBlake @-Mehmet- @XPCX
Kart dik olunca iyi hoş gözüküyo da ters takmaya değer mi o da görselliği bozuyor. Bir de fotoğraf açıları değişik olunca insanın başı dönüyor ters mi düz mü diyeDikey takınca kartı kablonun üstüne denk geliyor kart.
Hangi görseli anlamadın hocam? Onu tekrar atıyımKart dik olunca iyi hoş gözüküyo da ters takmaya değer mi o da görselliği bozuyor. Bir de fotoğraf açıları değişik olunca insanın başı dönüyor ters mi düz mü diyegeniş çeksen daha anlaşılır olur.
Hocam, bir forumdan yaptığınız sıvı soğutma montajı en iyisi olarak kabul ediliyor. Isı olarak düşüş mü yoksa artış mı var onun testini yapabilir misiniz? Bende merak ediyorum doğrusu.Mecburen yaptım. Kablo kartı engelliyordu.
Evet çok az düşüş var. FH 6'da 64-68 arası imiş. Şuan 62-68 arasıHocam, bir forumdan yaptığınız sıvı soğutma montajı en iyisi olarak kabul ediliyor. Isı olarak düşüş mü yoksa artış mı var onun testini yapabilir misiniz? Bende merak ediyorum doğrusu.
Yok ben genel olarak sonrası için söyledim sen anlatınca görseller anlam kazandı benim içinHangi görseli anlamadın hocam? Onu tekrar atıyım
Hocam dremel ise dikey ekran kartı aparatını kesmeye karar verdim ama tam orada kartın öne ve arkaya bakmasını sağlayan mekanizmayi tutan vida var. Şimdi kesersem ora boşa düşecek. Bu da tutucunun örnek veriyorum ağırlıktan kartın öne doğru düşmesine veya devamlı sallanmasına sebebiyet verir mi?Eski kasasını sevmedim gitti![]()