Yardım Dikey Ekran Kartı Montaj Sorunu

burda ne demek istediğim daha iyi anlaşılıyor fan için. Soğutucunu da daha önce montajladım hocam. Çözemeyeceğin bişey değil bence pul koy araya riser öne gelsin. İgame kullanmadım kullansam yardımcı olmaya çalışırdım :/

Ekler

• 11111.webp
    11111.webp
    14.2 KB · Hit: 16
  • Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Aynı kasa + arctic 3 sığıyor bende sende niye sığmadı anlayamadım.

Dostlar merhaba. Yıllardır hayalimdeki dikey ekran kartlı sistemi kurmaya karar verdim.
Ama dün gece bir kaç sorun yaşadım.
1-Lian li tl fan egzoz fana sığmıyor;
120’lik olmasına rağmen hiçbir koşulda fan sığmıyor.
En son çare olarak yandan menteşeye tutturdum.
Kasa kapağı ise zar zor kapandı. Ama vida kasayı çizmiş kapatırken kskskslsld.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

2- Bu sorun ise sıvı soğutma. Arctıc tasarımı öyle bir yapmış ki. Ekran kartı dikey olarak takılırken sıvı soğutma boruları kartın takılmasını engelliyordu. Bende soğutmayı ters taktım. Ama sorun olur mı fikrim yok ksksksls.

Alıntıyı görüntüle

3- En önemli sorun ise bu. Dikey aparata ekran kartı sığmıyor. Sebebi ise turbo tuşu. Rx 590 vardı evde denedim tekte oturdu. Ama colorful 5070 ti oturmuyor. Önerisi olan var mı? Bug’da kaldım. Bütün önerilere açığım.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

@shaco27 @achardir @Mehmet Yılmaz @Emir Aydın @Che_ @B1L0 @Emre Zengin @Tayfunns @BixiBlake @-Mehmet- @XPCX
hocam psu model nedir

Ben H6`ya LF3 Pro + Gpu Holder takabilirim, H9`a sığmaması enteresan.

Dikey takınca kartı kablonun üstüne denk geliyor kart.
Kart dik olunca iyi hoş gözüküyo da ters takmaya değer mi o da görselliği bozuyor. Bir de fotoğraf açıları değişik olunca insanın başı dönüyor ters mi düz mü diye :D geniş çeksen daha anlaşılır olur.

Kart dik olunca iyi hoş gözüküyo da ters takmaya değer mi o da görselliği bozuyor. Bir de fotoğraf açıları değişik olunca insanın başı dönüyor ters mi düz mü diye :D geniş çeksen daha anlaşılır olur.
Hangi görseli anlamadın hocam? Onu tekrar atıyım

Mecburen yaptım. Kablo kartı engelliyordu.
Hocam, bir forumdan yaptığınız sıvı soğutma montajı en iyisi olarak kabul ediliyor. Isı olarak düşüş mü yoksa artış mı var onun testini yapabilir misiniz? Bende merak ediyorum doğrusu.

Geri