- Reaksiyon skoru
- 79
havit verilmis kargoya bu da verilir ınsallahhacım aynı hesaptan 1 tane daha alsam iptal gelir mi ?
havit verilmis kargoya bu da verilir ınsallahhacım aynı hesaptan 1 tane daha alsam iptal gelir mi ?
ondan sonra iptal oluyor zaten mesela kargo firmasından takip kodu gelmesi2 adet alanlar iptal falan yemiyor saçma sapan bir düşüncedesiniz 2 adet aldığım bluetooth hoparlör kargoda kolay gelsin firmasina verilmiş.
2 adet alanlar iptal falan yemiyor saçma sapan bir düşüncedesiniz 2 adet aldığım bluetooth hoparlör kargoda kolay gelsin firmasina verilmiş.
Firmayı nereden öğrendiniz hocam bende görünmüyor2 adet alanlar iptal falan yemiyor saçma sapan bir düşüncedesiniz 2 adet aldığım bluetooth hoparlör kargoda kolay gelsin firmasina verilmiş.
Hadi bakalım sıra bizde o zamankartın doğrulamassını bekledim 10dk sepette beklediği halde aldım
ben aldım kanka inşallah sende alabilirsinAlıntıyı görüntüle
Birazdan gelecek son parti yüksek ihtimal hazır olsun alacak olan
inat ettim ondan yoksa gece uyku tutmaz çok büyük ihtiyaçta değilde airpods 3ün sesi artık patlamaya başladı lazım bir kulaklıkben aldım kanka inşallah sende alabilirsin
gelecek mi kesin işi gücü bırakayım mıinat ettim ondan yoksa gece uyku tutmaz çok büyük ihtiyaçta değilde airpods 3ün sesi artık patlamaya başladı lazım bir kulaklık
ben en son öğleye doğru böyle olunca saldım arkadan 100 kişi aldı o yüzden focuslandım şuan müşteri gelse dükkanı soysa götürse duymam görmemgelecek mi kesin işi gücü bırakayım mı![]()