Çözüldü✓ Ryzen 7 9700x ve 9070xt İçin Kasa Psu Anakart Önerisi

çok tesekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama VA panelmiş ips daha iyi diye görmüştüm
kaliteli va lar ipslerden daha güzel bence gecikmesi vs daha iyi olsun rekabetçi çok oynuyorum dersen oled al almışken ki o çok bütçe istiyor ilerde belki düşünürsün
hikayeli ve film ön plandaysa va bak siyah performansı daha güzel

yine iyi fiyat bence 5100-5500 arasında gidip geliyor zaten
4k diye hatırlıyordum yanlış hatırlıyormuşum sanırım

ben 850w aldım güç kaynağını biraz pişman oldum ileride yükseltmek isteyecek olursan birazcık daha yüksek olsa daha iyi olur mesela 1000-1200 alırdım ben olsam
niye pişman oldun

ileride ekran kartı değiştirecek olursam yetmezse komple baştan kablolama yaptırmam gerekecek kendim yapamıyorum :cry:
5090 ve 14900K gibi bileşenlerli kombo yapmadığın sürece yetmeme durumu yok 850w'ın 9800x3d falan taksan 60-100 arası çekiyor 5080de 300w falan de geri kalan parçaları koysan bile yeterli gelir ama üstü watt alsan psu ya daha az yük bineceği için dolaylı yoldan daha az fan duyarsın eğer xx90 serisi bir karta falan geçme düşüncen yoksa bence gerek yok zaten xx80ler bile 300 civarı takılıyor gene ileride de öyle olur diye düşünüyorum

5090 ve 14900K gibi bir kombo yapmadığın sürece yetmeme durumu yok 850w'ın 9800x3d falan taksan 60-100 arası çekiyor 5080de 300w falan de geri kalan parçaları koysan bile yeterli gelir ama üstü watt alsan psu ya daha az yük bineceği için dolaylı yoldan daha az fan duyarsın eğer xx90 serisi bir karta falan geçme düşüncen yoksa bence gerek yok zaten xx80ler bile 300 civarı takılıyor gene ileride de öyle olur diye düşünüyorum
ileride 6080 için yeter mi ki 6070e yeter galiba
90 serisine geçmem imkansız

ileride 6080 için yeter mi ki 6070e yeter galiba
90 serisine geçmem imkansız
Ben gene xx80lerin 300 civarı çekeceğini düşünüyorum ki git gide yapay zekanın önemli olmaya başlayacağı bi döneme gidiyor gibiyiz belki bir teknoloji çıkar güç çekimi düşedebilir bilmiyorum

edge 850w gold
modüler de eski psunun kabloları yeni psuya taksak olur mu ki yeniyi takmak şart değil mi
yok kablo uçları standart hepsinde düz psu değiştirip geçersin aynı kablolarla,sadece alacağın ekran kartı 12hpwr falan olursa onu değiştirirsin o kadar yine de denersin

Ben gene xx80lerin 300 civarı çekeceğini düşünüyorum ki git gide yapay zekanın önemli olmaya başlayacağı bi döneme gidiyor gibiyiz belki bir teknoloji çıkar güç çekimi düşedebilir bilmiyorum
bu benim psunun filtreleme kapasitörlerinde ltec kullanılmış sanırım ama tier listlerde b+ a falan diye geçiyor iyi mi kötü mü anlayamadım gitti

yok kablo uçları standart hepsinde düz psu değiştirip geçersin aynı kablolarla,sadece alacağın ekran kartı 12hpwr falan olursa onu değiştirirsin o kadar.
şu anki de nitro+ 450w tek kabloyla bağladım seninkiyle aynı hocam
sen adaptör kullanmıyorsun değil mi seninki de tek kablo

bu benim psunun filtreleme kapasitörlerinde ltec kullanılmış sanırım ama tier listlerde b+ a falan diye geçiyor iyi mi kötü mü anlayamadım gitti

şu anki de nitro+ 450w tek kabloyla bağladım seninkiyle aynı hocam
sen adaptör kullanmıyorsun değil mi seninki de tek kablo
aynen tek kablo o kablo 12vhpwr kablo zaten yanıyo manıyo diyolar da sanmıyom ya büyük rahatlık valla, 850 w psu ile de çook uzun süre götürürsün merak etme yeni gpu alsan bile

1780671541242.webp

1780671590574.webp

xt aldığımız iyi olmuş :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,403
Üyeler
196,949
Son üye
Poinezz