Roex
80+
- Reaksiyon skoru
- 95
güncelle hocam birde instagram ve tiktok hesabı patlat müşteri için iyi olureskiden tekstil vardı o gözüküyor hala
güncelle hocam birde instagram ve tiktok hesabı patlat müşteri için iyi olureskiden tekstil vardı o gözüküyor hala
abi mülkün var mıiptal basarlar buna bence
ban yicez söylettirme şimdi bewjgbwjgjeqabi mülkün var mı
iptal basarlar buna bence
Hocam aklımdan geçiyor işletme yeni sayılır normalde Aydındaydım ben İzmire yeni geçtim aile durumlarından nasip kısmet olursa evlenme planım var bakalımgüncelle hocam birde instagram ve tiktok hesabı patlat müşteri için iyi olur
yaş kaçHocam aklımdan geçiyor işletme yeni sayılır normalde Aydındaydım ben İzmire yeni geçtim aile durumlarından nasip kısmet olursa evlenme planım var bakalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gelmiş bitmiş noluyor ya
şuanlık hep o şekilde dönüyor işler hocam mini sokak bakalları bile instagram açıyorlar kendilerine hakkınızda hayırlısı olsun mutluluklar diliyorumHocam aklımdan geçiyor işletme yeni sayılır normalde Aydındaydım ben İzmire yeni geçtim aile durumlarından nasip kısmet olursa evlenme planım var bakalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gelmiş bitmiş noluyor ya
29 olduk hocamyaş kaç
Teşekkür ediyorum hocam Allah razı olsun seninde aynı şekilşuanlık hep o şekilde dönüyor işler hocam mini sokak bakalları bile instagram açıyorlar kendilerine hakkınızda hayırlısı olsun mutluluklar diliyorum