❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 217 Beyaz E-Atx Mid-Tower Kasa - 4499 TL

frostybite

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
680
Çok iyi fiyat. Beyaz sade hava akışıda süper bir kasa. Kesinlikle değerlendirilebilir

- BTF Destekliyor
- 5 Hazır fan ile geliyor ( Önde 2x170mm / Altta 2x120mm / Egzoz 1x140mm )
- 380mm max GPU uzunluğuna sahip
- 180mm CPU soğutucu desteği var rahatlıkla takarsınız istediğiniz modeli
- 420mm radyatör olmuyor maalesef max 360mm

Son düzenleme:
fanları biraz sesli haberiniz olsun
ben biraz yüksek rpm döndürdüğüm için de olabilir kasa fanları kaç rpm dönmeli sizce
ilerde öndeki 2 fanı isterseniz kendi aldığınız 3x120 fan da takabilirsiniz fanları rgb değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4 tarafında toz filtresi ve 420mm GPU desteği de var, bu fiyata alınabilir bence.
ekran kartı tutucu küçük bi aparatı da var ama tek başına yetmez galiba
ön tarafında da toz filtresi var aynen

Beyaz rengi, tahta detayları, 5 fanla gelmesi, soğutma performansı vs bu fiyata gerçekten bedava. Tek eleştirim fanlar ARGB olsa daha iyi olurdu. Ben sevmem ama ARGB olmasının bir eksisi yok. İstediğin zaman aç istediğin zaman kapat. Akvaryum düşünmeyenler direkt çöksün. Mal ceviz.

Beyaz rengi, tahta detayları, 5 fanla gelmesi, soğutma performansı vs bu fiyata gerçekten bedava. Tek eleştirim fanlar ARGB olsa daha iyi olurdu. Ben sevmem ama ARGB olmasının bir eksisi yok. İstediğin zaman aç istediğin zaman kapat. Akvaryum düşünmeyenler direkt çöksün. Mal ceviz.
fanları bedavaya geliyor üstüne para artıyor zaten isteyen fan alır rgb
akvaryum olmadığı için rgb fana da gerek yok bence sade olması daha hoş, hava yönetimi de güzel

ARGB olsa pek uymazdı bu kasaya tema olarak alakasız dururdu hele hele siyah kasada fan içinin argb sini kapatsan bile beyaz gözükeceği için kötü dururdu şu şekil:

1780687131283.webp

gerçi beyaz da sırıtmaz da yine de sonradan fan alınır

Geri