🔥İndirim Asus Rog Ryujın Iıı 360mm ARGB Extreme Lcd 16.329 TL Son 6 Ayın En Düşüğü

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,142
Şuan en ucuz 19.400 TL ye satılıyor akakçeye göre. Son 6 ayın en düşük fiyatı.

‼️ UYARI: Official sitesinden bakıldığında ekranın OLED olmadığı LCD olduğu görülüyor. Ekranı OLED diye alacaksanız almayınız.

Son düzenleme:
Şuan en ucuz 19.400 TL ye satılıyor akakçeye göre. Son 6 ayın en düşük fiyatı.

abi 16k nedir işlemci veya ekran kartı mı alıyoruz sen basit bi sogutma ürünüsün ya maliyetin arttıracak ne üretim tekniğin olabilir :D

abi 16k nedir işlemci veya ekran kartı mı alıyoruz sen basit bi sogutma ürünüsün ya maliyetin arttıracak ne üretim tekniğin olabilir :D
OLED Ekran koyunca +7 8k yazıyolar. E bide asus olunca bir o kadar daha koy :)

ben ses edemiyorum 2024te lian li galahad 2 lcdye 11k verdim :D

ben ses edemiyorum 2024te lian li galahad 2 lcdye 11k verdim :D
ürün bide Asus ROG Ryuo IV olsa tamam derim de ryujin 3 de bu para verilmez açıkcası ekran çok çirkin

ürün bide Asus ROG Ryuo IV olsa tamam derim de ryujin 3 de bu para verilmez açıkcası ekran çok çirkin
ryujinin soğutma performansı daha iyi diye biliyorum ben ryuo pek beğenilmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2024 te 11k da iyi paraymış :)
1780700351319.webp

o yüzden yırttık kendimizi 5kya 280mm galahad 2 alın diye

Ryujin I dışında öbürlerinde OLED ekran yok. I. seride yaşanan olaylardan sonra LCD'ye geçildi.
Evet kontrol ettim sitesinden OLED ekranlı değilmiş. Tüm e ticaret sitelerinde OLED diye pazarlanıyor. Bunlar sattıkları ürüne bakmıyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,216,678
Üyeler
197,015
Son üye
Metin2
Geri