Sistemim Ne Kadar Eder?

SütveBal

80+
Reaksiyon skoru
36
Öncelikle selamlar motor alıcagım icin sistemi satma planları yapıyorum aktif olarak 1.5 senedir sadece dusuk gereksinimli oyunlar oynadım sistem bileşenleri şu şekilde
Ekran kartı GİGABYTE RTX 4060
İşlemci AMD Ryzen 7 5700X 8-Core Processor, 3401 Mhz, 8 Çekirdek, 16 Mantıksal İşlemci
Ana Kart PRIME A520M-R
Ram 16x2 32 gb 2666 mhz
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu
Everest X-RACER PEAK kasa ve 600w psu
500 hdd 500 ssd
2 adet ekstra rgb fan
aula f74 klavye
Logitech g305
MSI G27C4X 250 HZ 1 MS GAMING CURVED MONİTOR
MSI MP275 E2 120HZ 1MS IPS MONITOR

kasa+2 monitör 32-33e satılır diye düşünüyorum

10-11k imkansız hocam o paraya sıfır 2k 300hz monitörler var. sizin monitörde 1080p sanırım 1080p 240hz monitörlerde 4-5 liraya birsürü ürün var. ayrıca 2. el mal oldukları için 2 monitörün edeceği bence 5k falan sistemde 27-28 e satılır diye düşünüyorum

valla benim aklımda 40 45 var cunku monitorlerin sıfırları 10 11k digeride 9 10 k
dostum ben kendim dükkanım var ürün satıyorum sana arkadaş gideceği aralığı doğru söylemiş monitörleri kasayla verince tanesi 5-6 ya gidecek istiyorsan kasayla tek monitör şeklinde ver diğerini ayrı sat kasanın gideceğide monitörle 28-30 arası diğer monitörle eline geçen 35-40 arası olacaktır üstünü edeceğini kesinlikle düşünmüyorum monitörleri sayma düşündüğün paraya 2 hafta öncesine kadar ddr5 9060xt 7500f 0 sistem satıldı çünkü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

onu geçtim dün incehesapta 0 5060 kasa satıldı 38 den

bi kac haftadır arastırıyorum dediginiz gibi 2k 300 hz 10k ya ürün yok ama siz bilirsiniz

bahsetttiginz urun bu ve fazlasıyla ısık sızması renk soluklugu gibi sayısızca sikayeti var msi kalitesinni yanında ktc diye bir marka karsılastırmasıda absurt olmus 2k 180 hz moınitorler syuan 14 15k civarı zaten :D
bende 4 monitör var aktif şuan yazdığım dahil MSI ana monitörüm markayı gözünüzde fazla büyütmüşsünüz çünkü üzgünüm ama tercih edilmiyor o özelliklerde çok daha iyi monitörler var o fiyatlara düşüyor sık sık indirimde

Yapıcı olmak lazım.
Arkadaşın dediği rakamlar doğru.
Bu sistemi 45'e ilana atsan 6 ay beklersin.

ya tabii ki dogrudur da ne biliyim yinede msi bi yerde ktc bi yere fark vardır diye dusundum ama monitorlerle beraber 40 diye dusundum zaten

monitorler olmadan edicegi maks 25 dir diye dusunuyorum

bi kac haftadır arastırıyorum dediginiz gibi 2k 300 hz 10k ya ürün yok ama siz bilirsiniz

bahsetttiginz urun bu ve fazlasıyla ısık sızması renk soluklugu gibi sayısızca sikayeti var msi kalitesinni yanında ktc diye bir marka karsılastırmasıda absurt olmus 2k 180 hz moınitorler syuan 14 15k civarı zaten :D
msi panel mi üretiyor?
monitörlerde marka değil panelin kalitesi önemli msi monitör kronik sorunlu çöp de olabilir

ya tabii ki dogrudur da ne biliyim yinede msi bi yerde ktc bi yere fark vardır diye dusundum ama monitorlerle beraber 40 diye dusundum zaten

monitorler olmadan edicegi maks 25 dir diye dusunuyorum
eline fazla para geçsin istersen tek monitör kasayı tok fiyattan 30 a verebilirsin diğer monitörü ayrı satarak eline geçen rakam 35-40 arası olur fakat tek monitör ve kasa için 30 tok fiyat dediğim gibi ortalama gideceği 30-35 maksimum

Öncelikle selamlar motor alıcagım icin sistemi satma planları yapıyorum aktif olarak 1.5 senedir sadece dusuk gereksinimli oyunlar oynadım sistem bileşenleri şu şekilde
Ekran kartı GİGABYTE RTX 4060
İşlemci AMD Ryzen 7 5700X 8-Core Processor, 3401 Mhz, 8 Çekirdek, 16 Mantıksal İşlemci
Ana Kart PRIME A520M-R
Ram 16x2 32 gb 2666 mhz
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu
Everest X-RACER PEAK kasa ve 600w psu
500 hdd 500 ssd
2 adet ekstra rgb fan
aula f74 klavye
Logitech g305
MSI G27C4X 250 HZ 1 MS GAMING CURVED MONİTOR
MSI MP275 E2 120HZ 1MS IPS MONITOR
30k

malesef yanlış düşünüyorsunuz çünkü her üründe olduğu gibi bunda da kötü yorumlar elbette olacaktır bu çok normal. çok iyi denilen msi marka monitörde kullandım hiçte abartılacak bi yanı yoktu hatta birkaç yıl sonra paneli vs bozulmuştu kısaca markaya göre değil üründen ürüne değerlendirmek daha doğru olur çünkü her marka ürünlerini aynı panelden yapmıyor o yüzden msi in her ürünü çok iyi değil yada sizin kötü dediğiniz ktc nin tüm ürünleri kötü değil. zaten biraz araştırırsanız forumda attığınız ürünü kullanıp memnun olan birçok kişi vardır sırf asus yada msi diye ürün alanlar genelde malesef bu konuda bilgisi sınırlı kişiler oluyor. zaten bu dediklerimi bahsettiğiniz fiyattan satmaya çalışınca da anlayacaksınız :D

ben kendi monitörümü sıfır 11.250'ye almıştım o kadar söyleyeyim. samsung bir de paneli kendi üretiyor. o monitörlerin tanesinin ederi 5 falan anca bence çünkü fhd zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,183
Üyeler
197,633
Son üye
ogünatiye
Geri