Yardım Samsung S25 Ultra Alınır mı ?

Fimase

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
69999
Merhaba,

2 yıldır Iphone 13 kullanıyorum ondan önce de 8 Plus kullanıyordum çok da memnundum hepsinden taa ki Iphone 13 cihazım 2. yıl bitmek üzereyken artık telefon aşırı ısınmaya şarjı hızla bitmeye ve kasmaya başladı.

Yoğun instagram reels, whatsapp, görüntülü görüşme, sahibinden, tarayıcı bazlı aramalar gibi işlemlerde kullanacağım.
Ayrıca bir şirkette ticaret departmanı yöneticisiyim excel, raporlar vb bakabiliyorum.

Iphone 13'ten S25 Ultra geçilir mi yoksa ios mu devam etmeliyim aşırı fiyat farkı var iphoneler ile.
O fiyat skalasında başka öneriniz var mı 70K geçmeyecek şekilde.

Merhaba,

2 yıldır Iphone 13 kullanıyorum ondan önce de 8 Plus kullanıyordum çok da memnundum hepsinden taa ki Iphone 13 cihazım 2. yıl bitmek üzereyken artık telefon aşırı ısınmaya şarjı hızla bitmeye ve kasmaya başladı.

Yoğun instagram reels, whatsapp, görüntülü görüşme, sahibinden, tarayıcı bazlı aramalar gibi işlemlerde kullanacağım.
Ayrıca bir şirkette ticaret departmanı yöneticisiyim excel, raporlar vb bakabiliyorum.

Iphone 13'ten S25 Ultra geçilir mi yoksa ios mu devam etmeliyim aşırı fiyat farkı var iphoneler ile.
kamera harici memnun eder ,kameradan emin değilim incelemelerine bak beğenirsen neden olmasın
256 gb yetecek mi onu bir düşün ben olsam 512 alırdım
excel ve raporlar için çok rahat edersin

@Gene Takovic o.O2 :ROFLMAO:

S26 ultra yerine s25 ultra almanız fiyat acısından daha mantıklı sebebi ise ufak tefek değişiklikler mevcut.Instagramda sürekli bir şeyler çekip paylasan birisi iseniz 17 de bakabilirsiniz

Hocam şuan ıphone 17 kullanıyorum öncesinde s25 ultra kullanıyordum yüz tanıma ve parmak izi beni kanser ediyordu doğru düzgün çalışmıyordu kamerası bi tık tuhaf çekiyor s24 ultranın daha iyi diyenler oluyordu yerinizde olsam ıphone 17 ye zorlardım kendimi

Hocam şuan ıphone 17 kullanıyorum öncesinde s25 ultra kullanıyordum yüz tanıma ve parmak izi beni kanser ediyordu doğru düzgün çalışmıyordu kamerası bi tık tuhaf çekiyor s24 ultranın daha iyi diyenler oluyordu yerinizde olsam ıphone 17 ye zorlardım kendimi
aynı anda 3 tane ekran koruyucu mu taktın parmak izi nasıl kanser edebilir
yüz tanıma samsungta çöp zaten sensörü yok ki doğru düzgün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

excel tablo bakmak için küçük telefon önermen güzel öneriymiş büyüteçle bakar artık :cry:

S25 ultra ile 15 pro max arasında kararsız kalmıştım kamera ile işim olduğundan 15 pro max aldım. Gayet memnunum.

Merhaba,

Kalemi olması bataryasının iyi olması gibi önemli artıları var sizin için tercih sebebi olmalı işlemci ve kamerası çok çok başarılı zaten.

26 ultradaki kötü tecrübelerden dolayı 25 ultra aldım. Henüz yeni kullanmaya başladım ama pişman değilim seni de üzeceğini sanmıyorum. Şu ara mediamarktta geceleri indirime giriyor bi kontrol et istersen. Bana 68.500 gibi bi fiyata geldi.

26 ultradaki kötü tecrübelerden dolayı 25 ultra aldım. Henüz yeni kullanmaya başladım ama pişman değilim seni de üzeceğini sanmıyorum. Şu ara mediamarktta geceleri indirime giriyor bi kontrol et istersen. Bana 68.500 gibi bi fiyata geldi.
26 ultrada ne yaşadınız

aynı anda 3 tane ekran koruyucu mu taktın parmak izi nasıl kanser edebilir
yüz tanıma samsungta çöp zaten sensörü yok ki doğru düzgün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

excel tablo bakmak için küçük telefon önermen güzel öneriymiş büyüteçle bakar artık :cry:
3 değil 5 tane taktım 😂 Ben kendi tecrübe mi paylaştım isteyen istediğini alır

26 ultrada ne yaşadınız
Privacy display bazı insanlarda baş ağrısı ve göz yorgunluğu yapıyormuş bunu satın aldıktan sonra kargodayken öğrendim. Henüz kutusunu açmadan başka cihazda bir süre denedim 10-15 dk içerisinde göz yorduğunu hissettim. Hatta kullandıktan daha çok telefonu bırakıp başka yerlere bakmaya başlayınca yorduğunu daha çok hissettim. Özelliği kapatınca gözler rahatlıyor tabi ama 10-15 dakika bile whatsapp gibi uygulamalarda kullanamayacaksam 20k farkla bu telefonu almamın bi anlamı yoktu. Yabancı forumlarda biraz daha araştırdım normal ekranda(privacy display kapalıyken) da netlik eski modeller kadar iyi olmadığını söyleyenler olmuş. Bunu ben hissetmedim privacy display kapalıyken benim için ekran netliği iyiydi ama fark var diyenler de var.

Özetle 26 ultra düşünülüyorsa bir şekilde deneyip öyle alınmalı. Her insanda aynı etkiyi yapmıyor ama şikayet sayısı da oldukça fazla. Telefonun 25 ultraya göre tek büyük farkı privacy display kısa sürede rahatsızlık veriyorsa aradaki farkı vermek mantıklı değil.

Merhaba,

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,340
Üyeler
197,181
Son üye
EmektarTR35
Geri