🔥İndirim Honor Magic 8 Pro 12/512 69.999tl

Telefona niye yatırım gözüyle bakıyorsunuz? İkinci elden satınca değer düşmesi ne alaka, al sat için mi telefon alıyorsunuz? Al 5-6 sene kullan işte. He ben 70k hiçbir telefona vermem, honora hiç vermem orası ayrı ama şu değer düşme muhabbeti sıktı. Amiral gemisi cihazlar bunlar zorlasan 8 yıl bile kullanırsın

Telefona niye yatırım gözüyle bakıyorsunuz? İkinci elden satınca değer düşmesi ne alaka, al sat için mi telefon alıyorsunuz? Al 5-6 sene kullan işte. He ben 70k hiçbir telefona vermem, honora hiç vermem orası ayrı ama şu değer düşme muhabbeti sıktı. Amiral gemisi cihazlar bunlar zorlasan 8 yıl bile kullanırsın
Hocam acil durum olur, bir şey olur veya hiç olmadı alışamayıp değiştirmek istersiniz. Çünkü cep telefonu sürekli yanımızda taşıdığımız ve en çok kullandığımız ve pahalı cihazlar.

Aynı şekilde, Magic 7 Pro aldım ve yazılımı gerçekten özellikle Samsung sonrasında iyi gelmedi. Elden çıkaracağım diye 2 ay ilanda beklettim mesela. Geçtiğimiz sene ailemden birine ikinci elden 45 bine Iphone 15 Plus 256 almıştım. Alışamayınca iki üç ay sonra 50 bine ilana koydum, aynı gün satıldı. Bence ikinci el değer kaybı ve satış hızı da önemli faktörler.

Bir telefona bu paraları verecekseniz eğer Apple hariç markası ne olursa olsun kullanıcı telefonu olarak almanız gerek.

Ülkemizdeki zihniyetten dolayı Apple ikinci elde her halükarda çok daha iyi niye çünkü fame oluyorsun, kafelerde o elmayı görünce bi şeklin oluyor, ha birde klasik yaa ben ios a alıştım başka telefon kullanmamam kafası.

Örneğin; vivo, huawei, iqoo, oppo. Cihazların güncel fiyatlarını baz alırsak en yüksek iphone modeli ortalama 140 150 bandında. Bu saydığım markalarda da en üst seviye amiral gemileri aşşağı yukarı aynı veya bi tık daha ucuz.

Kamerada kat kat tokatlıyor, ses yüksekliği ve kalitesinde tokatlıyor, ekran kalitesinde tokatlıyor, donanım olarak zaten orta seviye laptop gücündeler. Yani kıyas götüremeyecek kadar çok fark var artık.

Apple da bi ios muhabbeti var onu da artık planlı eskitmeden dolayı eskisi kadar savunamıyor fanboyları, topu topu bugüne kadar 45 model çıkarmışlar. Aktif güncelleme alan sanırım 20 25 vardır, bırak ta ios işletim sistemi iyi stabil olsun. Android tarafında model olarak sayısını tahmin bile edemiyorum. Her bir cihaza yeniden derleme vs. derken illaki bug lar sıkıntılar çıkıyor. Ama günümüzde artık o da kalmadı.

İşin özü üst seviye telefon alabilen adam bu parayı acımadan verecek ve telefonun özelliklerini dibine kadar kullanacak. Yatırım yapmak istiyorum gerekirse powerbanke bağlı yaşarım yada bütün özellikleri kapatıp 3310 gibi kullanırım diyen varsa Apple dan devam etsin.
Ülkemizde alım gücünün düşmesiyle ulaşılabilir lüks marka imaji anlamında Apple çok önde insanlar da bu yüzden alıyor çok alındığından ikinci el piyasası da daha iyi oluyor

Son düzenleme:
Beş para etmez cihaz honor cihaza 70k verecekler var mı?

Hocam acil durum olur, bir şey olur veya hiç olmadı alışamayıp değiştirmek istersiniz. Çünkü cep telefonu sürekli yanımızda taşıdığımız ve en çok kullandığımız ve pahalı cihazlar.

Aynı şekilde, Magic 7 Pro aldım ve yazılımı gerçekten özellikle Samsung sonrasında iyi gelmedi. Elden çıkaracağım diye 2 ay ilanda beklettim mesela. Geçtiğimiz sene ailemden birine ikinci elden 45 bine Iphone 15 Plus 256 almıştım. Alışamayınca iki üç ay sonra 50 bine ilana koydum, aynı gün satıldı. Bence ikinci el değer kaybı ve satış hızı da önemli faktörler.
S25 ulta'dan magic 7 pro'ya geçtim ve resmen nefes aldım. Samsung'un yazılımından çok daha stabil ve akıcı. Samsung'un bitmek bilmeyen kapatılması imkansız telemetry servisleri ve yönetilemez arka plan uygulamaları almamak için başlı başına bir tercih sebebi bence. Magicos bence androidde rakipsiz bir arayüz. Son güncellemeyle de pil tüketimi çok iyi. Tamamen ne beklendiğine de bağlı bence. Daha önce s24 ve xiaomi mi 14 kullandım bu arada.

S25 ulta'dan magic 7 pro'ya geçtim ve resmen nefes aldım. Samsung'un yazılımından çok daha stabil ve akıcı. Samsung'un bitmek bilmeyen kapatılması imkansız telemetry servisleri ve yönetilemez arka plan uygulamaları almamak için başlı başına bir tercih sebebi bence. Magicos bence androidde rakipsiz bir arayüz. Son güncellemeyle de pil tüketimi çok iyi. Tamamen ne beklendiğine de bağlı bence. Daha önce s24 ve xiaomi mi 14 kullandım bu arada.
1 yıl sonra 25-30k ya satarsın kral kim alacak senden onu ölü fiyata vermezsen ilk ve son sahibisin

1 yıl sonra 25-30k ya satarsın kral kim alacak senden onu ölü fiyata vermezsen ilk ve son sahibisin
Ben telefonu satmak için almıyorum dostum. Kullanmak için alıyorum. Eğer bir akıllı telefonu çok seversem 6-7 yıl rahatlıkla kullanıyorum. İşim gereği iki ayrı telefon kullanmak zorunda olduğum için Magic 7 Pro'nun başına bir şey gelmediği sürece ölene kadar benimle olacak gibi duruyor. Zira Magic 7 Pro ve Magic 8 Pro'da olan birçok özellik daha rakiplerinde bile yok.

arkadaslar tamam siz android telefona 70k para vermeyin usenmeden herkes gorusunu belirtmis siz vermeyin 70 android cihaza veren var

Gülüyorsun da adam doğru söylüyor. Bende S23 ultra kullanıcısıyım aldığımdan beri batarya rezalet durumda 5000mah batarya bluetooth kapalı, konum kapalı, siyah tema ve FHD+ seçili olmasına rağmen 5 saat zar zor ekran süresi veriyor. Arkadaşın dediği gibi arka planda nasıl rezalet bir veri işlemesi yapıyorsa 5000mah bataryayı çöp ediyor ve tüm bunların üstüne rezalet 25W (evet 45 ama 25 ile arasında fark yok) ile 1 saat üstünde zar zor doluyor.

Kimse kusura bakmasın da android tarafında samsung rezalet durumda, öven de ya diğer amiral gemilerini kullanmamıştır ya da ağır fanboydur.

Gülüyorsun da adam doğru söylüyor. Bende S23 ultra kullanıcısıyım aldığımdan beri batarya rezalet durumda 5000mah batarya bluetooth kapalı, konum kapalı, siyah tema ve FHD+ seçili olmasına rağmen 5 saat zar zor ekran süresi veriyor. Arkadaşın dediği gibi arka planda nasıl rezalet bir veri işlemesi yapıyorsa 5000mah bataryayı çöp ediyor ve tüm bunların üstüne rezalet 25W (evet 45 ama 25 ile arasında fark yok) ile 1 saat üstünde zar zor doluyor.

Kimse kusura bakmasın da android tarafında samsung rezalet durumda, öven de ya diğer amiral gemilerini kullanmamıştır ya da ağır fanboydur.
Yalan söylüyorsun s24 fe kullanıyorum bunun bile bataryası exynos a rağmen günü çok rahat çıkartıyor git xiaomi al o zaman 120w 240w ne ararsan var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,832
Üyeler
197,064
Son üye
ReaLx99
Geri