Yardım Geforce Now Alınır mı ? 1000/1000mbps

Arkadaşıma GFN almayı düşünüyoruz. Ekran Kartı bozulduğu için oyun giremiyor. Fakat fiyatlar hiç iç açıcı gelmedi ağır zam yemiş GFN ultimate-performance. Almaya değer mi ? yada Alternatif olarak Boostroid alınır mı ? Ping durumu nasıl ?
4 yıl kullandım ALINMAZ rezalet bir şey. Allah çöpcellin belasını versin

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hangisi kötü hocam
2 paketi de uzun süre kullandım performance Allah kurtarsın zaten. Ultimate o paraya kesinlikle değmez en kötüsünden rx 6600 alsın birkaç ay onu kullanacağına

2 paketi de uzun süre kullandım performance Allah kurtarsın zaten. Ultimate o paraya kesinlikle değmez en kötüsünden rx 6600 alsın birkaç ay onu kullanacağına
hocam boostroid deneyelim dedik de daha adamlar cs2 yi açamıyor şaka gibi diskte boş alan yok hatası alıyoruz boostroid denediğimizde arkadaşın pc den :D

• Beğen
hocam boostroid deneyelim dedik de daha adamlar cs2 yi açamıyor şaka gibi diskte boş alan yok hatası alıyoruz boostroid denediğimizde arkadaşın pc den :D
ohhoooo bunlar ne ki geforce nowda premium olmama rağmen sıra bekleme,hiçbir şekilde oyun açılmama,bazen oyuna 50gb güncelleme gelir güncellemeyi indirmeyi beklersin her seferinde beklediğin için oyuna giremezsin oturum kapanır,birden oturumdan atar
bir de her şeyi internete bağlayan eşşekleri var bunların babasının malı gibi savunanlar
24,35,75,100,200,500 mbpste kullandım

ohhoooo bunlar ne ki geforce nowda premium olmama rağmen sıra bekleme,hiçbir şekilde oyun açılmama,bazen oyuna 50gb güncelleme gelir güncellemeyi indirmeyi beklersin her seferinde beklediğin için oyuna giremezsin oturum kapanır,birden oturumdan atar
bir de her şeyi internete bağlayan eşşekleri var bunların babasının malı gibi savunanlar
24,35,75,100,200,500 mbpste kullandım
hocam arkadaşa 1660ti 1660 super yada 5700xt 6800 xt falan ikna edebilirsem alsam idare eder mi onu :D

• Beğen
2.el takmak istemiyor kelepir tonla kart var 3060 3060ti 4060 4060ti B580 vs amd kartlarda öyle 5000-6000-7000 serisi de istemedi. Paşamız 5090 kullanıyordu bozdu kartı.
Onu nasıl becerdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Koymuyorda hocam arkadaş tekrar alana kadar GFN vs kullanırım diyor kaç defa söyledim al takılmaya 5070ti 5080 takıl 5090 tekrar alınca eldekini çıkarırsın yok diyor cimriliği tuttu.
Tekrardan 5090 alacak kadar para varmı ya

Arkadaşıma GFN almayı düşünüyoruz. Ekran Kartı bozulduğu için oyun giremiyor. Fakat fiyatlar hiç iç açıcı gelmedi ağır zam yemiş GFN ultimate-performance. Almaya değer mi ? yada Alternatif olarak Boostroid alınır mı ? Ping durumu nasıl ?
cs tarzı fps oyunları oynamayacaksanız rahat bir şekilde oynatır ultimate paketi alacak olursa. Boosteroid bence alınmaz internetiniz her ne kadar iyi olsa da Türkiye'de serverları bulunmadığı için inanılmaz bir input lag oluyor.

hocam arkadaşa 1660ti 1660 super yada 5700xt 6800 xt falan ikna edebilirsem alsam idare eder mi onu :D
eder yaw
ayda 1200 tl zaten ultimate
ben bu eşşeklerin uzun zamandır sponsor olup kampanya yaptığını da görmüyom

Geri