Sıfır Araç Alırken Sizce Sorun Mu?

Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar bugün bayiye araba bakmaya gittim. Arabalar dışarda saklanıyor. Disk frenlerde disklerde ve jantın merkezinde logonun altındaki göbek kısımları küflenmiş. Sizce bu sorun mu? Bu şekilde olan bir araba alınır mı?

Ekler

• 15552.webp
    15552.webp
    99.1 KB · Hit: 57
2 Fren yaptın mı gidiyor o diskteki pas görünümü. Balata tozlarına su değdiği zaman pas oluyor.

Ekler

• 15552.webp
    15552.webp
    103.1 KB · Hit: 17
Hocam ilk arabam olacak bu yüzden endişeliyim herhangi bir sorun olabilitesi varsa kaporayı atmayacağım.
Dışarıda saklandığından normal.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ilk arabam olacak bu yüzden endişeliyim herhangi bir sorun olabilitesi varsa kaporayı atmayacağım.

Bu logonun iç kısmında bulunan göbek kısımları da paslıydı. Bana temizpenip teslim edileceği söylendi. Tekrar paslanmaz mı?
Anladım hocam, şu altta görünen göbekten bahsediyorsun. Burası dökme demir olduğundan ince bir pas normal.

1780756317044.webp

Dışarıda saklandığından normal.

Anladım hocam, şu altta görünen göbekten bahsediyorsun. Burası dökme demir olduğundan ince bir pas normal.

Alıntıyı görüntüle
Hocam fırsat aracı olarak daha düşük fiyat verdiler. Başka renk istediğimde fiyatı yükselttiler. Fırsat aracının olayı nedir? Koltuklarda poşet yoktu çıkarmışlar. Alınır mı?

Yani sıfır alıyorsun neden hatası olsun ki
öyle demeyin ben lisede kimya stajı için bir fabrikada çalışıyordum orda boyası tutmamasına rağmen gönderdikleri çok oluyordu normalde tekrardan banyoya alınıp yıkanması lazım ama sipariş gerekli diye gönderiyorlardı hatasız araç olmaması imkansıza yakındır diye düşünüyorum ama kullanılmış araç kadar hata da vermez sonuç olarak

öyle demeyin ben lisede kimya stajı için bir fabrikada çalışıyordum orda boyası tutmamasına rağmen gönderdikleri çok oluyordu normalde tekrardan banyoya alınıp yıkanması lazım ama sipariş gerekli diye gönderiyorlardı hatasız araç olmaması imkansıza yakındır diye düşünüyorum ama kullanılmış araç kadar hata da vermez sonuç olarak
Hocam fırsat aracı olarak daha düşük fiyat verdiler. Başka renk istediğimde fiyatı yükselttiler. Fırsat aracının olayı nedir? Koltuklarda poşet yoktu çıkarmışlar. Alınır mı?

ustam ben araçtan anlamam gencim daha o işlere çok girmedim arkadaş hatasız olur diye cevap yazmak istedim yukarda bilen arkadaşlar bir sıkıntı olmayacağını söylemişler ama birkaç yer de çok kımıldamayan araçlar için frenlerin öyle paslandığını duymuştum yola çıktıkça açılıyor diye biliyorum en kötü o kadar masraf yapıyorsunuz komple ekspere sokmak yerine belli başlı yerlerini sokun yine de bilgili birinden detay alın h.o şimdiden umarım alırsınız

Onu demiyorum sıfır araç alıyor neden hatalı alasınki demek istemiştim yoksa biliyorum 2 3 kere boya atılan araç bile var gemide vurukmoluo değişeni olanı bile...

Arkadaşlar bugün bayiye araba bakmaya gittim. Arabalar dışarda saklanıyor. Disk frenlerde disklerde ve jantın merkezinde logonun altındaki göbek kısımları küflenmiş. Sizce bu sorun mu? Bu şekilde olan bir araba alınır mı?
Doğru yeri anladıysam disklerdeki pas normal arabayı 1 hafta sürmeden dışarda bırak o hale geliyor, ilk birkaç frenden sonra da temizleniyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,821
Üyeler
197,058
Son üye
mainacs
Geri