65-75k Telefon Önerisi

Hog4rd

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar 65 75k hadi olsun 80k ya kadar telefon bakıyorum. Epeydir de bu cihazlara bakmıyordum çok fazla cihaz çıkmış kararsız kaldım. Mümkünse apple almak istemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Eğer apple istiyorsan çok fazla düşünmeye gerek yok 17 alabilirsin 120 hz ekranı diger serilere göre bana göre en önemli artısı

Arkadaşlar 65 75k hadi olsun 80k ya kadar telefon bakıyorum. Epeydir de bu cihazlara bakmıyordum çok fazla cihaz çıkmış kararsız kaldım. Mümkünse apple almak istemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.
O paraya iPhone 17 dışı telefona vermek çöpe atmak bence 30 40 bin liralara android olabilir ama bu paralara bence en alınabilir telefon 17 ben de aktif olarak kullanıyorum 11 den geçtim, muazzam telefon hiç kaçırma derim.

O fiyata android almak parayı çöpe atmak denmiş. Tamamen saçmalık. İphone 17 ile S25 ultra arasındaki farkı bu arkadaşlar herhalde idrak edememiş. İkisi de aynı fiyat olmasına rağmen S25 ultra her konuda ama her konuda önde.

Büyük telefon mu tercihin küçük mü dostum?

O fiyata android almak parayı çöpe atmak denmiş. Tamamen saçmalık. İphone 17 ile S25 ultra arasındaki farkı bu arkadaşlar herhalde idrak edememiş. İkisi de aynı fiyat olmasına rağmen S25 ultra her konuda ama her konuda önde.

arkadas her telefon konusunda bir sey bilmedigini belli ediyor her seferinde yanlis bilgi veriyor zaten

Hocam hiç farketmez. Ben nasıl bi kullanıcı olduğumu söyleyeyim size. Öğrenciyim ve motor kullanıyorum. Pil ve depolama derdim çok olmasın. Gezilerde foto ve video çekiyorum o yüzden kamerayı önemsiyorum biraz. Bi de motorda çektiğim videoları rahatça editleyebilecek kadar da işlem gücüm olsun bana yeterli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer apple istiyorsan çok fazla düşünmeye gerek yok 17 alabilirsin 120 hz ekranı diger serilere göre bana göre en önemli artısı
apple istemiyorum yazmıştım hocam yanlış okumuşsunuz ama canınız sağolsun

Uygunsuz davranış
17 al geç
Apple almak istemiyormuşsun ama o paraya da android almak parayı çöpe atmakla eş değer
Yarım akıllı bir arkadaşımız daha
Zamanında 24k verdiğim s24fe bile daha akıcı-daha performanslı-pili daha uzun o dönemki en iyi Apple cihazlardan bile

Mesela 17T pro için ne dersiniz 512gb lık versiyonunu alsam yanında tablet de geliyo nerdeyse 20klık bence o kadar da mantıksız değil gibi hem o kadar paraya sadece telefon da almamış olurum.

Mesela 17T pro için ne dersiniz 512gb lık versiyonunu alsam yanında tablet de geliyo nerdeyse 20klık bence o kadar da mantıksız değil gibi hem o kadar paraya sadece telefon da almamış olurum.
ikisininde ederi o zaten t pro hem kamera iyi islemciyi arastirirsan eger cok guclu parasinin karsiligini alirsin

ikisininde ederi o zaten t pro hem kamera iyi islemciyi arastirirsan eger cok guclu parasinin karsiligini alirsin
yani şuanki kampanya ile mantıklı dimi almak doğru mu anladım? Hocam bir de şuanda da xiaomi kullanıcısıyım takas desteği de var ondan mantıklı geliyo her şekilde. siz ne dersiniz?

Geri