vinsanity1525
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 262
biz yövmiyeci adamlarız jaglerden başka koku bilmeyiz
O kadar da değil hocam, bir kızı kendinizden iğrendirmek istemiyosanız başka tabi.biz yövmiyeci adamlarız jaglerden başka koku bilmeyiz
sana bakacak kız leş bile koksan koynuna girer bunu unutmaO kadar da değil hocam, bir kızı kendinizden iğrendirmek istemiyosanız başka tabi.
Kızın deliliğine bağlı tamamen.sana bakacak kız leş bile koksan koynuna girer bunu unutma
beyaz ten+siyah saçKızın deliliğine bağlı tamamen.
Hocam ne önerebilirsiniz şekerli olmayacak şekilde parfümden anlamıyorum kalıcılığı olsun yeterli.İptal edip alacağım.Alınmaz. Performansı düşük yeni batchlerin. Ve çok ele ayağa düşmüş bir koku. Daha orijinal kokular kullanmak gerek artık.
Nasıl bir şey lazım, Yazlık mı kışlık mı 4 mevsimlik mi?Hocam ne önerebilirsiniz şekerli olmayacak şekilde parfümden anlamıyorum kalıcılığı olsun yeterli.İptal edip alacağım.
Hocam ne önerebilirsiniz şekerli olmayacak şekilde parfümden anlamıyorum kalıcılığı olsun yeterli.İptal edip alacağım.
diesel only the brave mavi olan özellikle yazın girdiğin ortamda recep ivedik japonya başbaşakanı rozetli ceketi effect yaparHocam ne önerebilirsiniz şekerli olmayacak şekilde parfümden anlamıyorum kalıcılığı olsun yeterli.İptal edip alacağım.
4 mevsimlik deodrant kalıcı değil günlük işimi görsün iş yerinde vs. diye.Nasıl bir şey lazım, Yazlık mı kışlık mı 4 mevsimlik mi?