❌İndirim Bitti! Versace Eros Edp 200 Ml Parfüm 4.399tl

Herkes aynı kokuyor ya

Ulan bi parfüm 4000 tl olurmu ya.... alın limonlu kolonya elinize,yüzünüze,ensenize ohhh misssss.bide şimdi pıs pıs lı olanları çıkmış parfüm gibi sık işte tüşörtüne ne güzel.

Ulan bi parfüm 4000 tl olurmu ya.... alın limonlu kolonya elinize,yüzünüze,ensenize ohhh misssss.bide şimdi pıs pıs lı olanları çıkmış parfüm gibi sık işte tüşörtüne ne güzel.
Aynen hocam memleket çorum veya iç anadolunun random bir ilçesi sanırım

EDT fiyatına EDP satıyorlar. Fiyat olarak iyi.ama bargelonun bire bir aynı kokusu var(kodunu hatırlamıyorum).
Hem orijinalini hem de bargelosuna sahibim. İlla almak istiyorsanız bargelo aynısını 10 da 1 fiyatına satıyor.

Aynen hocam memleket çorum veya iç anadolunun random bir ilçesi sanırım
Ne alaka hocam parfümün veya herhangi bir şeyin hangi şehirde yaşadığımızla ne alakası var.ben kendi düşüncemi yazdım ve aşırı gereksiz buluyorum bir koku için bu kadar para vermeye.he çok zenginsindir artık alabileceğin bir şey kalmamışsa böyle şeylerdende zevk alıyorsa tabii ki böyle lüks şeyler ozaman almak kendi zevkine kalmış olur.ama daha parfümden önce alınması veya olması gereken ihtiyaçlar varken bir parfüme bu kadar para bayılmayı aşırı derecede gereksiz buluyorum.(kendi düşüncem)

Sahtelerini 100-150 tl ye alıp 800-2000 tl ye satan insanlar sözde TÜRK ve müslüman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,599
Üyeler
197,240
Son üye
kryei
Geri